16-07-2018, 13:34
Mam pewne sugestie odnośnie filmoskopu.. tam gdzie się dodaje wydania do kolekcji etc.. Wynalazek bardzo fajny ale na liście krajów do wyboru nie ma np. Finlandii, gen. niektóre wydania tam istniejące nie mają albo obrazka okładki albo żadnej innej informacji wydania.. ktoś to w ogóle kontroluje? weryfikuje? czyści? uzupełnia? poprawia? Chciałem coś dodać do istniejących w bazie wydań ale też nie mogłem edytować.
btw... czy istnieje możliwość rozbudowania tego filmoskopu o możliwość wystawienia z kolekcji danego wydania na sprzedaż wraz z linkiem gdzie to się sprzedaje (olx, allegro) i za ile (mozliwosc podania ceny).
Fajnie tez było móc wyfiltrowac kolekcje użytkowników po ilości wydań UHD.. bo nie mogłem tego zrobić Sad W spisie sklepów nie ma tez ani filmareny ani zoomu. Beda one dodane w przyszłości?
btw... czy istnieje możliwość rozbudowania tego filmoskopu o możliwość wystawienia z kolekcji danego wydania na sprzedaż wraz z linkiem gdzie to się sprzedaje (olx, allegro) i za ile (mozliwosc podania ceny).
Fajnie tez było móc wyfiltrowac kolekcje użytkowników po ilości wydań UHD.. bo nie mogłem tego zrobić Sad W spisie sklepów nie ma tez ani filmareny ani zoomu. Beda one dodane w przyszłości?
Moje aukcje na OLX