27-08-2018, 19:36
Logan to najlepsze co spotkało uniwersum mutantów i nic raczej nie będzie w stanie tego przebić. Obejrzałem ten film w kinie chyba 4 razy i za każdym razem był jeszcze lepszy. Zaraz za Loganem na drugim miejscu w mojej topce znajduje się Days of Future Past, który jest najlepszym filmem stricte o X-Menach, ze świetną akcją, dobrą fabułą i co najważniejsze z bagażem emocjonalnym i godnym pożegnaniem starszego pokolenia aktorów. Trzecie miejsce dla X-Men 2, który przez długi czas był najlepszym dokonaniem Singera w świecie mutantów.
Wczoraj odświeżyłem sobie akruat X-Men: Apocalypse, bo dawno go już nie widziałem i cóż... Film nadal ma kilka dobrych elementów, ciekawie rozwija parę wątków, ale niektóre efekty specjalne, to jest jakiś koszmar. Gdybym miał go uplasować gdzieś w rankingu, to pewnie byłaby to piąta pozycja za Wolverinem.
Wczoraj odświeżyłem sobie akruat X-Men: Apocalypse, bo dawno go już nie widziałem i cóż... Film nadal ma kilka dobrych elementów, ciekawie rozwija parę wątków, ale niektóre efekty specjalne, to jest jakiś koszmar. Gdybym miał go uplasować gdzieś w rankingu, to pewnie byłaby to piąta pozycja za Wolverinem.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.