(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - fajnie by było gdyby można było ocenić dane wydanie filmu wraz z uzasadnieniem a system zliczałby średnią;Pomyślmy o takim dodatku, ale w przyszłości.
(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - posty/artykuły/newsy na temat nadchodzących wydań ciekawych książek filmowych.. .sam zbieram i na stronie głównej o tym ani mru mru;
Nie jesteśmy w stanie zajmować się każdą dziedziną powiązaną z filmami, a nie chciałbym też, żeby pojawiały się jakieś pobieżne lub – co gorsza – błędne informacje. Oczywiście, jeśli Ty lub ktoś inny interesuje się takimi książkami i wyrazi chęć publikowania o nich informacji, to z przyjemnością udostępnimy miejsce na portalu.
(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - premiery wydań filmów wg DATY premier czyli coś na zasadzie nadchodzących wydań wraz z podaniem dystr. wersji wydania;W zakładce Zapowiedzi na pasku Filmoskop będzie lista wydań z najbliższą datą premiery oraz aktualnie najniższą ceną. Dodatkowo w bocznym panelu będzie lista najbardziej oczekiwanych premier (liczona na podstawię statystyk z listy życzeń na Filmoskopie)
(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - pasek po środku: jakis podział na filmy dostępne w kraju a dostępne w sklepach takich jak zavvi czy filmarena wraz z wyraźna ikonką czy znacznikiem czy jest wersja PL;Wszystkie dane w tym pasku brane są z bazy wydań, więc takie rozwiązanie nie miałoby na razie sensu, bo ilość wydań z uzupełnionymi danymi o polskiej wersji jest zbyt mała.
(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - newsy technologiczne: nowy sprzęt, rozwiązania, technologie, info o promocjach czy zniżkach na niego... mam na mysli telewizory,odtwarzacze etc.etc.
To samo co z książkami o filmach.
(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - chaotyczny pasek na samym środku portalu... jak dla mnie zupełnie nie spełnia on swojej roli bo widzę, ze Wojna Bohaterów jest wymieniona 2 razy obok siebie a jedyne co ich rózni to sklep. Wole aby był wymieniony na pasku tytuł wydania danego filmu tylko RAZ a tuż poniżej niego ceny w rożnych sklepach w jakimś słupku. Nie wiem czy jasno się wyraziłem.
Wyeliminujemy takie dublowanie się ofert. Na pasku będą się pojawiały tylko te promocje, które oferują aktualnie najniższą cenę na dane wydanie.
(19-08-2016, 15:17)Glaeken napisał(a): - filmoskop pomimo, że rozwiązanie całkiem niezłe to jak dla mnie nie do końca spełniał swjej roli. Albo mi się wydaje albo zasysał jedynie dane o cenach z postali MM, Saturn ale milczał jeżeli chodzi o promocje w określonych sklepach, które były podawane na forum.
Na Filmoskopie dodajemy tylko sklepy, które wyraziły chęć współpracy z nami w programach partnerskich. Niestety nie możemy w inny sposób uzyskać dostępu do bazy wydań z numerami EAN, a ręczne dodanie do bazy wszystkich ofert zajęłoby niewyobrażalną ilość czasu.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.