22-04-2020, 11:07
(31-12-2019, 20:39)Glaeken napisał(a): Szukam gdzie mogę obejrzeć dokument RODEO estońskiej produkcji. Najlepiej za darmo.
Na Netflixie i Amazonie, i innych platformach streamingowych, które to w Polsce są odkodowane i dostępne, mimo iż szukałem na nich tego dokumemtu, za Chiny ludowe jednak znaleźć go nie mogłem. Jeżeli Cię to interesuje, materiału tego poszukać możesz na serwisach internetowych z danymi, pokroju: "chomikuj.pl", czy "exsite24.pl". Pozyskany w ten sposób przez siebie film, serial, czy cokolwiek, możesz spożytkować, po czym usunąć - jeśli robisz to na własny użytek nie jest to piractwo.
P. S. "Życie poza prawem" z Kurtem Sutterem (twórca "Synów Anarchii) w roli przewodnika - w każdym z odcinków serialu - po świecie gangów i najgroźniejszych zorganizowanych grup przestępczych w dziejach USA. Ów miniserial wyemitowano w 2012 roku za pośrednictwem stacji "Discovery Channel", która jest również producentem tego obrazu, na który składa się 6 świetnych, mocno reportażowych, z pierwiastkiem historii i dramatu odcinków. Z nieskrywaną szczerością polecam ten serial właśnie.
![[Obrazek: k1A8gGESR41X2kHqhsm018nnEPx.jpg]](https://www.dvdplanetstore.pk/wp-content/uploads/2018/01/k1A8gGESR41X2kHqhsm018nnEPx.jpg)