Atmos mi powiewa, ale jak kiedyś zaczną ciąć dodatki, zlikwidują wersje reżyserskie na blu (albo wydadzą The Abyss tylko w UHD) itd. itp., to będzie się trzeba zastanowić nad upgradem... sprzętu. Until then...
Do 2009 roku oglądałem filmy na 21 calowym CRT, DVD wystarczyło. Przeskoczyłem na 32 cale - wystarczać przestało, przeskoczyłem na blu-ray - wystarczy i na 32 i 50 calach. Żeby mogła miec miejsce jakaś większa rewolucja wpierw ludzie masowo musieliby przeskoczyć na 80 cali i projektory. A "Ładniejsze kolorki" to słaby argument, patrząc na szerokiego odbiorcę, nie tylko garstkę videofili.
btw, what's next? Real HFR 8K?
Cytat:Z niecierpliwoscia oczekuje wysypu wariatow ktorzy z uporem maniaka beda udowadniac ze BD jest do dupy, ze za tanie, ze to wymarly nosnik itd, itp.NOT. GONNA. HAPPEN.
Do 2009 roku oglądałem filmy na 21 calowym CRT, DVD wystarczyło. Przeskoczyłem na 32 cale - wystarczać przestało, przeskoczyłem na blu-ray - wystarczy i na 32 i 50 calach. Żeby mogła miec miejsce jakaś większa rewolucja wpierw ludzie masowo musieliby przeskoczyć na 80 cali i projektory. A "Ładniejsze kolorki" to słaby argument, patrząc na szerokiego odbiorcę, nie tylko garstkę videofili.
btw, what's next? Real HFR 8K?