Dzięki temu forum dowiedziałem się, że są bardzo różne klucze dobierania filmów do kolekcji, ale niektóre są tak abstrakcyjne, że mój mały rozumek nie jest w stanie ich ogarnąć.
Co ja właśnie przeczytałem?!
A wracając do Galapagos... bardzo się cieszę, że coś się ruszyło na naszym podwórku i mam nadzieję, że w przyszłości będzie można dodać do kolekcji nie tylko filmy (The Substance 4K za stówkę? shut up and take my money!), ale także seriale na BD z polskimi subtitulkami (marzenia ściętej głowy: Felicity, Due South, That 70s Show, Halt and Catch Fire).
(13-11-2024, 20:26)ILSA FAUST napisał(a): oczywiście także mam Pulp Fiction 4K w kolekcji z wydania UK, ale bardziej z obowiązku, bo film jest tak debilny, że głowa boli a jednocześnie genialny w warstwie artystycznej (tej kinowej i muzycznej)
Co ja właśnie przeczytałem?!

A wracając do Galapagos... bardzo się cieszę, że coś się ruszyło na naszym podwórku i mam nadzieję, że w przyszłości będzie można dodać do kolekcji nie tylko filmy (The Substance 4K za stówkę? shut up and take my money!), ale także seriale na BD z polskimi subtitulkami (marzenia ściętej głowy: Felicity, Due South, That 70s Show, Halt and Catch Fire).
Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820