03-04-2025, 22:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2025, 23:21 przez ILSA FAUST.)
(27-03-2025, 21:30)Mefisto napisał(a): A ja mam, co gorsza w STEELBOOKU
Jaja sobie robisz z kolegów

Zwyklak - nowe wydanie PL z dupnym tytułem filmu i srebrnym paskiem widmo (co?, aby se mazakiem napisać słowo "zwyklak"?) jest o lata świetlne przed STEELBOOK 4K, który prezentuje się bardzo dobrze, pomimo, że są postacie na FRONT COVER. Nawet Therion widać w przeciwieństwie do zwyklaka. Na zwyklaku aż 50% okładki zajmują informacje o rodzaju formatu, obsadzie i tytuł filmu a skromne 50% to postacie z filmu. Genialny przykład kiczu - anty-wydania na nośniku fizycznym.
Sami zobaczcie, niewiarygodne jak można spier***ć robotę, nawet jeśli to prosta Włoska Robota:
ONLY STEEL IS REAL !!!
(27-03-2025, 21:53)Reacher napisał(a): Właśnie skradłeś ILSY serce .
Wcale nie jestem taka łatwa, chyba

(28-03-2025, 09:02)sucharstar88 napisał(a): Gdzie można kupić taki steelbook ?
STEELBOOK-i zawsze się kupuje w pre-order a nawet place-holder, bo potem możesz kupić tylko u Januszy-MAX, którzy przejęli cały nakład wydania na 3 dyskach Gladiator II w Polsce. Więc na Amazon ES Gladiator II jedynie za 70 Euro, potem będzie tylko drożej.
Dobra rada: znajdziesz w Polsce na Allegro wersję 3 dyskową z PL jeszcze w okolicy 200 zł i nie zastanawiaj się za długo, bo jak Janusze przeczytają ten post to pozostanie ci zakup w promce za skrome 499,99 PLN.
Co do Mufasy - jest to Disney, więc Polski STEELBOOK 4K w Galas Pagos wychodzi najtaniej, także w porównaniu z zagramanicą bo masz paczkomat w cenie.
Pamiętaj, Padawanie, Niech Moc będzie z Tobą.
STEELBOOKI zawsze są lepszą lokatą kapitału niż złoto,
zwyklaki to same straty, wyrzucanie pieniędzy w błoto.
ONLY STEEL IS REAL !!!