Żeby zrobić sensowne fotki DVD musiałbym najpierw trochę je ogarnąć w tym pokoju w którym stoją. Pewnie to niedługo zrobię, ale to już nie w tym roku.
Ale jak masz jakieś konkretne przykłady co cię gryzie to podaj, mogę się odnieść.
Np MCU jest bardziej w kolejności w jakiej oglądam niż tej w jakiej je faktycznie wydawano (choć do niektórych z tych filmów post-endgame jak BP2, Marvels czy Shang-Chi to nie wiem czy w ogóle będę wracał) no i mam takie zboczenie że zazwyczaj układam serie od prawej do lewej. Jak biorę z półki kilka filmów jednocześnie, to okładka pierwszego filmu ma być widoczna na przodzie stosu.
Tylko Prey nie mam i jakoś na razie nie czuję potrzeby mieć. Nie podobał mi się i na tyle odbiegał klimatem od całej reszty, że jest niejako poza nawiasem.
Cytat:Widzę +400 wydań, a samych filmów/seriali pewnie znacznie więcej (bo są pakiety). Ale ustawienia czasami nie kumam - niektóre serie lecą chronologicznie, inne nie,Ustawiane na szybko i byle jak, żeby zdążyć przed świętami więc nie wszystko ma sens
Ale jak masz jakieś konkretne przykłady co cię gryzie to podaj, mogę się odnieść.
Np MCU jest bardziej w kolejności w jakiej oglądam niż tej w jakiej je faktycznie wydawano (choć do niektórych z tych filmów post-endgame jak BP2, Marvels czy Shang-Chi to nie wiem czy w ogóle będę wracał) no i mam takie zboczenie że zazwyczaj układam serie od prawej do lewej. Jak biorę z półki kilka filmów jednocześnie, to okładka pierwszego filmu ma być widoczna na przodzie stosu.
Cytat:DC stoi na innej półce niż Marvel, a przecież i to i to superhero.Są na tym samym regale, Marvel półkę wyżej zaraz nad DC. Na jedną by nie weszły.
Cytat:AvP2 już nie tylko na DVD? :oStwierdziłem, że wszystko w temacie Obcy/Predator co jest na półce ma być na BD - dałem za to 20-parę zeta i nawet nie obejrzałem.
Tylko Prey nie mam i jakoś na razie nie czuję potrzeby mieć. Nie podobał mi się i na tyle odbiegał klimatem od całej reszty, że jest niejako poza nawiasem.