Kupiłem jakiś czas temu na blu Pearl Harbor ale jak na razie flmowa posucha trwa i potrwa pewnie jeszcze do jesieni kiedy wyjdą Avengersi i Mad Max (no chyba że Robot Jox albo X-Menów wcześniej kupię, ale że u nas nie wydają wersji rozszerzonej tego ostatniego filmu, to zakup może się odwlec), ale pod wpływem trzeciego Witchera (najlepsza gra z jaką w życiu miałem do czynienia) uzupełniłem dziś wiedźmińską kolekcję o Kompendium o świecie gier:
Zastanawiałem się, czego mi jeszcze brakuje - komiksów ani Gry planszowej nie zamierzam kupować, grę co prawda rozważałem, ale po zapoznaniu się recenzjami stwierdziłem, że nie wypada za ciekawie, poza tym i tak nie miałbym z kim w nią grać, a swoje kosztuje. Za to kupiłbym chętnie serial, gdyby tylko go wydano na DVD gdzieś poza Rosją, z której nie znalazłem sposobu na jego sprawdzenie, a teraz nawet w ich sklepach już tego nie widzę.
Zastanawiałem się, czego mi jeszcze brakuje - komiksów ani Gry planszowej nie zamierzam kupować, grę co prawda rozważałem, ale po zapoznaniu się recenzjami stwierdziłem, że nie wypada za ciekawie, poza tym i tak nie miałbym z kim w nią grać, a swoje kosztuje. Za to kupiłbym chętnie serial, gdyby tylko go wydano na DVD gdzieś poza Rosją, z której nie znalazłem sposobu na jego sprawdzenie, a teraz nawet w ich sklepach już tego nie widzę.