Prolog robi dobrą robotę przez co następne 30 minut do elektrowni jakoś zleciało. Tam jest już ciekawiej bo wypada z gry roztrzęsiony ojczulek, a na ekran wkraczają naukowcy/wojsko. Co mnie cieszy bo to właśnie z ich perspektywy powinna być prowadzona narracja. Od tego momentu w filmie wszystko jest według mnie dobrze wyważone.Poznajemy historię potworów, ale cały czas owiane są one odrobiną tajemnicy. Dobrze, że wzięli za głównego bohatera kogoś z wojska bo dzięki temu możemy podpatrzeć to co mnie w takich filmach najbardziej interesuje czyli działania armii. To, że nie wszytko poszło zgodnie z ich planem to już inna kwestia. Godzilli jest mało, ale nie odczuwam tego podczas seansu bo napięcie jest według mnie odpowiednio budowane, a jak królowa czy MUTO się pojawią to jestem usatysfakcjonowany. A no i sceny z wiadomościami były chyba jedynymi, które mnie rozśmieszyły także zaliczam je na plus.
Co do filmów z tego roku na tle Godzilli TASM 2 5/10 - poszedłem tylko dlatego bo bilety były tańsze, już nie pamiętam z jakiej okazji.
X-men oceniłem 8/10 ale miałem większe nadzieję co do tego filmu.
Strażnicy lepsi od Godzilli to na pewno 9/10.
Reszty nie widziałem, ale to dlatego, że wiem czego się mogę spodziewać i na pewno nie wypada lepiej niż Godzilla.
Co do filmów z tego roku na tle Godzilli TASM 2 5/10 - poszedłem tylko dlatego bo bilety były tańsze, już nie pamiętam z jakiej okazji.
X-men oceniłem 8/10 ale miałem większe nadzieję co do tego filmu.
Strażnicy lepsi od Godzilli to na pewno 9/10.
Reszty nie widziałem, ale to dlatego, że wiem czego się mogę spodziewać i na pewno nie wypada lepiej niż Godzilla.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.