Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Gry komputerowe & konsolowe

Ankieta: Na jakim urządzeniu gracie w gry?
PC
PS
Xbox
Przenośna konsola
Nie gram
Nintendo
[Wyniki ankiety]

Strony (28): « Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 28 Dalej »

Opcje tematu
Gry komputerowe & konsolowe
Offline Jaszczomp89
Stały bywalec
Liczba postów: 291
Reputacja: 0

16-12-2014, 23:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2014, 23:46 przez Jaszczomp89.)
Boję się tylko, że to najlepsze gry na start, a potem długo będzie posucha Wink Ale co tam, kupowałem z tą świadomością.

Najśmieszniejsze, że to tylko remastery, które sam niedawno krytykowałem.

Następne u mnie w kolejce to Tomb Raider i dwie części Metra. Czyli kolejne remastery heh Big Grin no i ewentualnie najnowsze Call of Duty z naciskiem na multi. No i czekam też na Wieśka 3 i The Order 1886.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 923
Reputacja: 48

16-12-2014, 23:47
Te Remastery to ja BluUpy w kolekcji filmowej :-D.

Spokojnie... Remastery, ale zaraz wyjdzie sporo dobra. Sony się rozkręca. Ja zreszta bym nie narzekał gdybym pograł w nowe Infamous np. Cień Mordoru czy nowe CoD do sieci :-).

Odpowiedz
Offline Jaszczomp89
Stały bywalec

16-12-2014, 23:54
Infamous jakoś zawsze mnie odrzucało Big Grin a co do dwóch pozostałych to spoko, no i może z nowości jeszcze Far Cry 4.

Na przeczekanie pozostaje zawsze jeszcze ps3 na którą jest jeszcze masakryczna ilość gier w które muszę zagrać. Czasu nie starczy na to wszsytko. No i w sumie to chyba więcej grałem przez jeden weekend w ps4 niż w ps3 przez kilka miesięcy Big Grin

Odpowiedz
Offline bananek
Użytkownik
Liczba postów: 152
Reputacja: 4

17-12-2014, 00:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2014, 00:02 przez bananek.)
Brałeś bundle z gta czy z last of us? Jak będziesz miał chwilę to zerknij i napisz z jakiej serii są pady w tych zestawach (211 czy 221)? Ponoć w tych ostatnich gumy na analogach zrobione są w końcu porządnie.
Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem bundle z driveclub, last of us i lbp3, bo lista gier do ogrania doszła do 15 tytułów, ale chyba poczekam jeszcze z miesiąc aż ogram ostatnie 5 gier z ps3..

An old man dies, a young girl lives... Fair trade
Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 923
Reputacja: 48

17-12-2014, 00:02
No ja obecnie na PS3 młócę Indyki. W sumie zupełnie inny świat gier... Plus kupuję sporo tanich, a porządnych tytułów i tez ogrywam... i Retro z PSX... Zawsze w cenie :-D

Odpowiedz
Offline Jaszczomp89
Stały bywalec

17-12-2014, 00:23
(17-12-2014, 00:01)bananek napisał(a):  Brałeś bundle z gta czy z last of us? Jak będziesz miał chwilę to zerknij i napisz z jakiej serii są pady w tych zestawach (211 czy 221)? Ponoć w tych ostatnich gumy na analogach zrobione są w końcu porządnie.

Brałem z GTA V. Pad jest z serii 121 więc chyba jeszcze nowsza od tych, które podałeś (tak przynajmniej gdzieś wyczytałem, że te z numerami 121/131 są nowsze i lepiej zrobione). Model konsoli jakby coś - CUH-1116A. Też "podobno" jakaś lepsza partia.

Odpowiedz
Offline bananek
Użytkownik

17-12-2014, 07:20
Według tego co piszą na forum ps3site (temat o dualshockach 4 ma... 119 stron) najnowsza seria z lepszymi gumami na analogach to 221. Szkoda, że nie da się tego sprawdzić przed zakupem.

Odpowiedz
Offline Jaszczomp89
Stały bywalec

17-12-2014, 21:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2014, 21:16 przez Jaszczomp89.)
Szczerze mówiąc nie przejmuje się tym Wink jak się coś rozpierniczy to wtedy będę się martwił, a póki co mam w planach zakup drugiego pada - tym razem białego dla narzeczonej, która też nie może się oderwać od konsoli.

A co do tych problemów z anlogami to nawet nic nie wiedziałem, dopiero Twój post mnie uświadomił, że takie problemy występują. Zakup konsoli co prawda miałem w planach - bliższych czy dalszych, ale kupienie jej teraz to był raczej spontan.

Z doświadczenia wiem, że im więcej człowiek czyta przed zakupem tym mniej wie i gdyby miałe się opierać tylko na opiniach z internetu to nic bym nigdy nie kupił bo zawsze będzie coś nie tak. Póki co jestem zadowolony z konsoli (jest bardzo cicha), a z pada jeszcze bardziej, analogi są mniejsze niż w padzie z ps3 ale jak dla mnie to na plus.

No i jeśli chodzi o dualshocka 4 to są fajne bajery jak się gra w GTA V - rozmowy z telefonu komórkowego i z radia policyjnego wydobywają się z pada i podczas pościgu miga na czerwono-niebiesko Wink taka pierdoła ale całkiem spoko.

Odpowiedz
Offline bananek
Użytkownik

03-01-2015, 13:11
No i nie wytrzymałem. W sylwestra kurier przywiózł paczkę z ps4, zestaw z Driveclub, Last of Us i LBP3. Ta ostatnia już poszła na allegro i zamiast niej kupiłem Obcego Smile Następne w kolejce Shadow of Mordor i GTA.
Na razie wszystko działa świetnie tylko te pieprzone analogi... Są za małe i z dziwnego materiału, przy Fifie palce się ześlizgują :/ Ogólnie pad lepiej leży w dłoni niż ds3, ale "grzybki" nie mają w ogóle startu do tych z poprzedniej konsoli niestety.

Odpowiedz
Offline Jaszczomp89
Stały bywalec

03-01-2015, 13:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2015, 13:23 przez Jaszczomp89.)
Pogratulować Wink Ja póki co ogrywam The Last Of Us i GTA V, następne co kupie to zapewne Metro Redux, nawet ceny nowych są znośne (ok 110 zł).

A co do analogów to ja szczerze mówiąc nie mogę narzekać, gra się świetnie na nowym padzie i nawet powiedziałbym, że zmiana analogów w porównaniu do ds3 in plus Big Grin zawsze można dokupić nakładki na analogi do ds4, może cos pomoże.

A jak oceniasz grafę w porównaniu do pc? Tongue

Odpowiedz
Strony (28): « Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 28 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   4 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku