26-01-2015, 01:46
Gram od czasu ZX Spectrum i zielonych monitorów Neptuna. Ostatnio coraz mniej, człowiek stał się wybredny, gry już nie takie - stary człowiek ale jeszcze może. No i właśnie chyba z racji wieku preferuję przygodówki i Tomb Raidera
Gry poin and click aktualnie przeżywają swój ponowny rozkwit i co najlepsze - zmieniły się delikatnie i to na plus, wiadomo grafika. Niedawno skończyłem Klątwę wron, a teraz gram w kontynuację pt. "Memoria". W międzyczasie przeszedłem 4 etapy dostępne w early access gry The Book of Unwritten Tales 2. Już dziś mogę śmiało powiedzieć, że ładniejszej i lepszej przygodówki w 2015r nie będzie.
Rzecz jasna nie ograniczam się tylko do jednego gatunku. Moja ukochana gra wyścigowa: NFS Porsche 2000 - ograne co Święta. Serie to Mass Effect - moim zdaniem lepsze Universum niż Star Wars, Dead Space, Tomb Raider czy Uncharted.
Zacząłem też Metro 2033 Redux ale... Jakoś odwykłem od FPS.
Gry poin and click aktualnie przeżywają swój ponowny rozkwit i co najlepsze - zmieniły się delikatnie i to na plus, wiadomo grafika. Niedawno skończyłem Klątwę wron, a teraz gram w kontynuację pt. "Memoria". W międzyczasie przeszedłem 4 etapy dostępne w early access gry The Book of Unwritten Tales 2. Już dziś mogę śmiało powiedzieć, że ładniejszej i lepszej przygodówki w 2015r nie będzie. Rzecz jasna nie ograniczam się tylko do jednego gatunku. Moja ukochana gra wyścigowa: NFS Porsche 2000 - ograne co Święta. Serie to Mass Effect - moim zdaniem lepsze Universum niż Star Wars, Dead Space, Tomb Raider czy Uncharted.
Zacząłem też Metro 2033 Redux ale... Jakoś odwykłem od FPS.
"Nieuctwo jest matką prawdziwej pobożności" - Grzegorz I (590-604).