27-09-2014, 07:51
(26-09-2014, 23:11)Jaszczomp89 napisał(a): A to ciekawePodobnie jak Szczepan na PS3 kupuję wyłącznie tytuły, które nie wyszły na nic innego, ale i ja nie mam PCta do grania w nowości, więc Xbox ma w moim przypadku sporo do zaoferowania. Posiadacz mocnego PCta pewnie to widzi inaczej.jeśli chodzi o x360 to dla mnie nie ma żadnych ciekawych gier na wyłączność - halo, gears of war, alan wake są ok, ale nie na tyle żeby dla nich kupować konsolę. Jedyne czego zazdroszczę to właśnie pad
Na X360 wychodzi coś, co w oryginalnej formie jest poza zasięgiem przeciętnego gracza: shmupy. Na PS3 praktycznie ich nie ma (kojarzę bardzo drogie "Ketsui" oraz wydane w Europie "Under Defeat HD"), więc jeśli ktoś lubi japońskie shootery 2D to jest skazany na X360. A naprawdę jest w czym wybierać: ukazały się trzy części DoDonPacji, dwie częśći Death Smiles, dwie wersje Mushihime, niesamowita ESPGaluda i tona innych tytułów.
A co do Diablo: na padzie gra się świetnie, ale to kołowe menu przypomina mi mękę z podobnym w "Dragon Age II". Ych.

jeśli chodzi o x360 to dla mnie nie ma żadnych ciekawych gier na wyłączność - halo, gears of war, alan wake są ok, ale nie na tyle żeby dla nich kupować konsolę. Jedyne czego zazdroszczę to właśnie pad