26-04-2025, 11:36
Jestem po 3 epizodzie i jest lepiej, podobało mi się, ale mam wrażenie, że bohaterowie nie dążą do jakiegoś konkretnego celu (poza Krennikiem), albo jest on słabo zarysowany.
I tak, ten serial w porównaniu do pozostałych odcinkowych produkcji SW wygląda jak milion dolarów. Cudownie się ogląda wnętrza, scenografie, kostiumy... Szokuje mnie to, że to wyszło z tej samej stajni, która wypuściła takie wizualne koszmarki jak Obi, Boba Fett czy Akolita, które wyglądają jak szkolne przedstawienia teatralne (kostiumy i scenografie).
Ps. Najbardziej absurdalna i totalnie niepotrzebna scena: obiad Dedry i Syrila z matką.
Moja ocena po 3 epach: bardzo dobry z małym minusem
I tak, ten serial w porównaniu do pozostałych odcinkowych produkcji SW wygląda jak milion dolarów. Cudownie się ogląda wnętrza, scenografie, kostiumy... Szokuje mnie to, że to wyszło z tej samej stajni, która wypuściła takie wizualne koszmarki jak Obi, Boba Fett czy Akolita, które wyglądają jak szkolne przedstawienia teatralne (kostiumy i scenografie).
Ps. Najbardziej absurdalna i totalnie niepotrzebna scena: obiad Dedry i Syrila z matką.
Moja ocena po 3 epach: bardzo dobry z małym minusem
Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000