(23-12-2019, 19:55)Wolfman napisał(a): Skoro tego nikt nie ruszył to czemu miałoby być lepiej ze SW. Wytłumaczysz mi?SW to zbyt potężna marka i gigantyczny biznes żeby sobie odpuścić. Problem polega na tym, że Galapagos nie wyda 4K bo nasz rynek jest za słaby - marny popyt a za duże koszty. Co najwyżej mogą pośredniczyć w wydaniu SW jak to miało miejsce w przypadku Imperial-Cinepix na początku wejścia blu rayów na naszym rynku - pośredniczyli w dystrybucji. Już prędzej sam Disney zacznie wydawać 4K na cały region Eastern Europe ale to dopiero w Q3/2020 przy okazji startu platformy Disney+:
Globally, Disney plans a progressive rollout worldwide over the next two years. The company provided a generalized timeline for when it'll expand the service to the world's major regions. Disney Plus is slated to roll out in: Eastern Europe over the course of a year starting as early as October 2020.
(23-12-2019, 20:33)Mateusz napisał(a): Bo to Disney decyduje o tym, co wydawać na naszym rynku. Naprawdę sądzisz, że Galapagos do tej pory nie starał się o możliwość puszczenia w 4K hitów Marvela i Disneya, podczas gdy wydaje średnio interesujące pozycje od Warnera?Myślę, że Disney i MCU mogą im nawet zabraniać. UHD nie ma nawet regionalizacji więc tym bardziej to im ułatwia samodzielne wejście na rynek Europy Wschodniej.
Moje aukcje na OLX