( 2 godzin(y) temu)Mierzwiak napisał(a): A podasz przykład jakichś nie koszmarnych wieści zza Oceanu?Już nie przesadzajmy

Te są wyjątkowo przygnębiające. Może to jest czarnowidztwo z mojej strony i Netflix w razie ewentualnego przejęcia będzie miał inną politykę wobec marki Warnera niż wobec własnej platformy, ale naprawdę obawiam się o dystrybucję kinową, nośniki fizyczne. Wiadomo jakie jest ich podejście do tej kwestii.
Poza tym połączenie platform VOD to byłaby prawdopodobnie tragedia (z mojej perspektywy). HBO Max kosztuje mnie 19.99 w opcji z 4K (jest to jakiś specjalny plan dla osób, które miały wykupione HBO Max od początku jego istnienia w Polsce, ja opłacam subskrypcję jeszcze od czasów HBO GO). Netflix jest jak wiemy najdroższym streamingiem, więc obawiam się, że w przypadku połączenia cena za całość może być astronomiczna, nawet biorąc pod uwagę rozmiar biblioteki. Poza tym Netflixa nigdy nie miałem wykupionego na stałe, biorę czasem na miesiąc żeby obejrzeć coś co mnie interesuje. Jeżeli to połączą to być może będę zmuszony zrezygnować z HBO, które od wielu lat stale opłacam.
Niestety, jest już oficjalna informacja o przejęciu. Szybko poszło...
Ostatnia nadzieja, że właściwy organ nie wyrazi zgody na taką koncentrację.
Panasonic TX-55HZ1000E
Sony UBP-X800M2
Samsung HW-Q800A
Sony UBP-X800M2
Samsung HW-Q800A