10-10-2018, 09:01
Nie rozumiem jednej rzeczy. Po pierwsze to co piszę jest ubarwione licznymi określeniami, przez które wyrażam siebie, nie łamiąc kompletnie żadnych zasad regulaminu, przy czym wasze zachowanie ociera się o obrazę i chamskie zachowanie w postaci nagabywania, używania tłumionych przekleństw do kogoś takiego jak ja, kogoś kto pisze inaczej niż wszysycy. Wystarczy trochę się wysilić, aby przyswoić sobie to co napisałem, ale jeśli nie chcecie czytać moich postów po prostu tego nie róbcie i nie odpowiadajcie w taki sposób jak teraz. Po drugie użycie takich określeń jak ,,napite strachem", to inaczej mówiąc ,,przesiąknięte strachem", ,,bardzo przerażające" itp. Pisząc poprzedniego posta chciałem się zapytać o film "Ghostland" i nic więcej, naprawdę.
Tak, przyznaję się bez bicia, jestem "Scott_Lang" i"Night_Wing". Mam konta na różnych forach, bo na niektórych ruch już zanika. Chyba to nie zbrodnia mieć swoją pasję, co nie?
Piona na zgodę, Panie i Panowie.
Tak, przyznaję się bez bicia, jestem "Scott_Lang" i"Night_Wing". Mam konta na różnych forach, bo na niektórych ruch już zanika. Chyba to nie zbrodnia mieć swoją pasję, co nie?
Piona na zgodę, Panie i Panowie.