16-03-2018, 17:54
#Gieferg Przecież wady wzroku się koryguje
to wiadomo jak mam soczewki widzę dobrze. Zostawmy to już, przyjmijmy, że lubię SD czy tzw 480p. I HD do szczęścia mi nie potrzeba. Od czego jest wyobraźnia, oglądając nawet gorszą jakość można czuć się jakbyśmy oglądali stary VHS, zresztą np jak dla mnie duże znaczenie też ma dobry lektor, znany kultowy z którym mam dobre wspomnienia.
I mam do wyboru dvd i np Kozioł oraz BD i jakiś bez namiętny to wybieram dvd. Ok można przelożyć itp ale przykład.
#Mister Tadeo mam już kupione to wydanie z 2007 i jest wszystko super, dodtatki mam też na plycie 4. A czwartej część Indiany Jones nie lubię. Poszukiwacze the best
#misfit 720x304 to np rip moich dvd abym mógł je oglądać z pendrive na tv.
to wiadomo jak mam soczewki widzę dobrze. Zostawmy to już, przyjmijmy, że lubię SD czy tzw 480p. I HD do szczęścia mi nie potrzeba. Od czego jest wyobraźnia, oglądając nawet gorszą jakość można czuć się jakbyśmy oglądali stary VHS, zresztą np jak dla mnie duże znaczenie też ma dobry lektor, znany kultowy z którym mam dobre wspomnienia.I mam do wyboru dvd i np Kozioł oraz BD i jakiś bez namiętny to wybieram dvd. Ok można przelożyć itp ale przykład.
#Mister Tadeo mam już kupione to wydanie z 2007 i jest wszystko super, dodtatki mam też na plycie 4. A czwartej część Indiany Jones nie lubię. Poszukiwacze the best

#misfit 720x304 to np rip moich dvd abym mógł je oglądać z pendrive na tv.