Cytat:żona rzuciła weto
Chodziło o cenę, czy rozmiar?
Tez najpierw myslałem o 55 (albo o 60, ale okazało się, że takich TV to teraz praktycznie nie ma) ale jak spojrzałem na niego w sklepie, stwierdziłem, że szybko będę żałował.
Żona nie robiła problemów, a jakbyśmy nie mieli w bliskich perspektywach remontu reszty mieszkania pewnie i 77 by przeszło, choć salon u nas niezbyt duży i nie wiem czy by to nie była przesada.
Cytat:A wybór tv trochę dziwny jak na kogoś, kto nie chce wychodzić w format 4K na większą skalęWciąż nie widziałem żadnego filmu w 4K, kto wie, co będzie jak już zobaczę.
A poza tym - do Blu-raya się lepsza czerń nie przyda?
Brat kupował ostatnio TV w Euro, sam też tam kupowałem parę rzeczy, no a obsługa była akurat bardzo spoko, pokazali wszystko co chciałem zobaczyć i wytłumaczyli wszystko o co pytałem (a na dokładkę zainteresowali się filmami z gór, które zapuściłem, po czym zaczęliśmy gadać o Tatrach).
Za to z Media Ekspert wyszedłem po zamienieniu dwóch zdan z jakimś niemrawym kolesiem, który powiedział, że nie mogę sobie obejrzeć plików z pena na TV, bo takie mają przepisy.