Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 ... 25 Dalej »

Knives Out - Na noże (2019)

Strony (7): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Opcje tematu
Knives Out - Na noże (2019)
Online Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

24-02-2020, 14:35
Jasne, news jest już na głównej i social mediach.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline malin1976
Użytkownik
Liczba postów: 219
Reputacja: 2

24-02-2020, 14:59
I tak każdy film którego nie wydadzą będzie petycja ? Przecież nasi wspaniali dystrybutorzy nie wydali setki filmów z top 500 filmwebu nie wspominając już o filmach mniej znanych i lubianych hehe . Czemu akurat Na noże ?

Odpowiedz
Offline MasterThief
Valar Dohaeris
Liczba postów: 590
Reputacja: 27

24-02-2020, 15:32
Od czegoś trzeba było zacząć Tongue

Kino domowe:

Telewizor: LG OLED 55C7V
Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820
Przystawka box: Apple TV 4K
Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)

Angel
Odpowiedz
Offline kryst007
Stały bywalec
Liczba postów: 598
Reputacja: 42

24-02-2020, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2020, 15:40 przez kryst007.)
Gdy podsyłałem tą petycję Poralowi, to stwierdził że zna Monolith na tyle dobrze, że wie iż ona nic nie zmieni. No cóż... ja jednak nadziei jeszcze nie tracę.

Odpowiedz
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,501
Reputacja: 130

24-02-2020, 15:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2020, 16:15 przez sebas.)
(24-02-2020, 14:59)malin1976 napisał(a):  I tak każdy film którego nie wydadzą będzie petycja ?
A jeżeli tak, to co? Tracisz coś z tego powodu? A dla Kolegi Kryst007 zasłużony punkcik reputacyjny za inicjatywę. Trzeba pokazać, że jest rynek zbytu. Jak Monolith na to nie zareaguje, to może zareagują inni i inne ciekawe filmy dostaną szanse na blu. Niemiecka Turbine Medien potrafi wydawać filmy na blu, które wcześniej na tym nośniku nie były dostępne (lub były w bardzo małych nakłdach). Przykładem tu może być Death Machine. Po wydaniu w FuturePaku i Digipacku nie ma już śladu. Reedycja w mediabookach też już się rozeszła w znacznym stopniu. Zwykły  amaray jest jeszcze dostępny. Myślę, że ciekawy tytuł to i z pomoca crowdfundingu dało by się wydać.

(24-02-2020, 14:59)malin1976 napisał(a):  Czemu akurat Na noże ?
To zaproponuj coś innego zamiast tylko marudzić. Akurat ten film to jest dobry przykład tytułu, który miał w kinach bardzo dobrą oglądalność, a nie ma go na blu. Czesi przykłdowo, będa mieli go na blu i UHD.

(24-02-2020, 15:38)kryst007 napisał(a):  Gdy podsyłałem tą petycję Poralowi, to stwierdził że zna Monolith na tyle dobrze, że wie iż ona nic nie zmieni.
Tak jak napisałem wcześniej, Czesi zaczęli wydawać też na rynek węgierski. Może tak przy okazji mogliby też coś dla nas... Smile

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline malin1976
Użytkownik
Liczba postów: 219
Reputacja: 2

24-02-2020, 21:04
Z ostatnich lat proponuję Prisioners , Pokój , Parasite , francuski Nietykalni albo Dzikie historie Smile No i nie wiadomo czy Le Mans wyjdzie bo jak tego nie wydadzą to w tym roku na sześć filmów które chciałem kupić wychodzi mi że połowy nie będzie więc nie wiem o co chodzi jakby i czy mam się powoli przyzwyczajać że to będzie norma ? Zdaje się że to jest jakiś ukryty plan likwidacji kolekcjonerów płyt hehe

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

25-02-2020, 08:18
A ja chcę dla mojego miasta dostępu do morza, toru Formuły 1 i lotniska. Big Grin Pomysł tak samo realny jak wasza petycja.
Dystrybutor wyda to co będzie się mu najbardziej opłacało i postawi na te tytuły, które są rozpoznawalne, a nie jakiś film, który jest n-tą kalką jakiegoś tam pomysłu.
Już widzę jak cały zarząd Monolithu pęka ze śmiechu czytając te wasze propozycje nie do odrzucenia.

Odpowiedz
Offline kryst007
Stały bywalec
Liczba postów: 598
Reputacja: 42

25-02-2020, 09:18
No, ale sorry - film ten zdobył w Polsce z 10x więcej widzów niż jakiś tam "Robin Hood" czy inny "Hellboy", więc naprawdę nie da się zrozumieć tego widzimisię Monolithu. Im więcej podpisów na petycji, tym większe uświadomienie tym czubkom, jak wielką kasę tracą Tongue

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

25-02-2020, 09:26
(24-02-2020, 21:04)malin1976 napisał(a):  Z ostatnich lat proponuję Prisioners , Pokój , Parasite , francuski Nietykalni albo Dzikie historie Smile No i nie wiadomo czy Le Mans wyjdzie bo jak tego nie wydadzą to w tym roku na sześć filmów które chciałem kupić wychodzi mi że  połowy nie będzie więc nie wiem o co chodzi jakby i czy mam się powoli przyzwyczajać że to będzie norma ? Zdaje się że to jest jakiś ukryty plan likwidacji kolekcjonerów płyt hehe

Oglądaj te filmy na którejś platformie VOD, nie czekaj, zaoszczędź czas i pieniądze, nie marudź Smile

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,184
Reputacja: 277

25-02-2020, 09:39
(25-02-2020, 09:18)kryst007 napisał(a):  No, ale sorry - film ten zdobył w Polsce z 10x więcej widzów niż jakiś tam "Robin Hood" czy inny "Hellboy"
Widzisz, egzystencja niektórych ludzi polega na tym, by za wszelką cenę być przeciw, nieważne przeciwko czemu, bo tak i już. Na nic zdają się argumenty i logika, ponieważ taki pacjent i tak będzie twierdził, że jest inaczej. Na noże mogłoby sobie miec i 2 mln widzów, nie przegadasz takiego specjalisty, bo Hellboy to rozpoznawalna marka i koniec, a że miał w kinach żałosny wynik? Tego już nie skomentuje.

Lista ignorowanych rośnie.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Strony (7): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku