(24-02-2020, 14:59)malin1976 napisał(a): I tak każdy film którego nie wydadzą będzie petycja ?A jeżeli tak, to co? Tracisz coś z tego powodu? A dla Kolegi Kryst007 zasłużony punkcik reputacyjny za inicjatywę. Trzeba pokazać, że jest rynek zbytu. Jak Monolith na to nie zareaguje, to może zareagują inni i inne ciekawe filmy dostaną szanse na blu. Niemiecka Turbine Medien potrafi wydawać filmy na blu, które wcześniej na tym nośniku nie były dostępne (lub były w bardzo małych nakłdach). Przykładem tu może być Death Machine. Po wydaniu w FuturePaku i Digipacku nie ma już śladu. Reedycja w mediabookach też już się rozeszła w znacznym stopniu. Zwykły amaray jest jeszcze dostępny. Myślę, że ciekawy tytuł to i z pomoca crowdfundingu dało by się wydać.
(24-02-2020, 14:59)malin1976 napisał(a): Czemu akurat Na noże ?To zaproponuj coś innego zamiast tylko marudzić. Akurat ten film to jest dobry przykład tytułu, który miał w kinach bardzo dobrą oglądalność, a nie ma go na blu. Czesi przykłdowo, będa mieli go na blu i UHD.
(24-02-2020, 15:38)kryst007 napisał(a): Gdy podsyłałem tą petycję Poralowi, to stwierdził że zna Monolith na tyle dobrze, że wie iż ona nic nie zmieni.Tak jak napisałem wcześniej, Czesi zaczęli wydawać też na rynek węgierski. Może tak przy okazji mogliby też coś dla nas...
niespotykanie spokojny człowiek