(20-02-2019, 08:08)KaMario napisał(a): a wszystko jest upychane w zbiorcze kontenery na wcisk do granic możliwości...No tak, wtedy to nic nie pomoże.
(20-02-2019, 08:08)KaMario napisał(a): wcześniej w trakcie promocji 3 za 2 płyty CD, z których jedna pomimo fabrycznego foliowania miała pęknięte pudełko.To akurat pikuś. Pudełko CD bez problemu podmienisz. Steelbook - tu już reklamacja konieczna. Jak dotąd, w przypadku empiku, z tego akurat powodu reklamacji jeszcze nie miałem. Druga sprawa, ze coraz mniej u nich zamawiam. Tytuły, które mnie interesują są w większości niedostępne u polskich dystrybutorów.
(20-02-2019, 08:08)KaMario napisał(a): czasem jeszcze coś spadnie (często zdarzają się płyty wyczepione z zaczepów - grzechotniki).To akurat zdarza się wszedzie. Ostatnie moje zamówienia z Włoch i Niemiec - w obu "grzechotniki". Co ciekawe, zauważyłem pewną "prawidłowość". Najkczęściej wyczepione są płyty w jednopłytowych steelbookach. Chociaż z drugiej strony, to może wynikać z czystej statystyki - tych blaszaków jest po prostu najwięcej.
niespotykanie spokojny człowiek