27-02-2016, 16:49
|
Kolekcja - marion7733
|
|
Gunsi na plus - jeden z lepszych koncertów, jakie mam na półce (nawet jeśli ten skład trudno nazwać prawdziwymi Gunsami i obraz trochę mało ostry - pod tym względem np. Aerosmith wypada znacznie lepiej), ciekawe czy z okazji reunionu Axl-Slash-Duff znów wydadzą jakiś koncert na blu, bo to idealna po temu okazja. Masz jeszcze coś z muzyki na Blu? Dredd - duży plus za film roku 2012 , minus za wydanie (smoła na ekranie).
18-03-2016, 19:53
Co do koncertów na blu to ten jest pierwszy jaki nabyłem (nie licząc musicali) ale na pewno nie ostatni, w planach między innymi Metallica, Bon Jovi i wspomniany przez ciebie Aerosmith no i oczywiście liczę na jakiś fajny koncercik Gunsów z chłopakami ze starego składu ale pożyjemy zobaczymy. A może masz coś ciekawego w kolekcji co mógłbyś polecić, chodzi głównie o pop, rock itp.? bo ja skupiałem się głównie na filmach a za koncerty zamierzam się dopiero poważniej zabrać
Cytat:A może masz coś ciekawego w kolekcji co mógłbyś polecić Zajrzyj tutaj: http://forum.filmozercy.com/watek-koncerty
19-03-2016, 01:15
Ja mam tych Gunsów i oni zdecydowanie lepiej wyglądają w 3d. Aczkolwiek brzmią i tu i tu tak samo :-) Poza tym mam jeszcze Metallice through the never i ona w 3d wygląda chyba ciut gorzej. Aczkolwiek lepiej się jej słucha. Axl ma już słaby głos imho. Chłopaki z M lepiej wytrzymali czas :-)
Widziałem na YT parę koncertów gdzie Axl naprawdę nie wyrabiał, aż przykro było słuchać, w porównaniu z nimi tutaj jest dobrze, najwyżej w kilku kawałkach się męczy, chyba najbardziej to słychać na You Could Be Mine i Sweet Child O'Mine, ale ten ostatni to na żywo tak sobie mu wychodził nawet na początku 90s (vide: Use Your Illusion DVD, czy koncert z Paryża).
02-04-2016, 16:09
W tym koncercie Bon Jovi wkurza mnie tylko jedno - trzy fajne kawałki wrzucono jako dodatki. Będę to musiał kiedyś naprawić
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

, minus za wydanie (smoła na ekranie).