26-10-2018, 15:19
Ojojoj!
Jeśli dobrze rozumiem to zwróciłeś mi uwagę na brak literki Z. OK, zatem niech będzie tak: Nawet wysłałem maila do wydawcy z pretensją o błędny opis z okładki. Natomiast gdyby powyższe zdanie nadal było niezrozumiałe, mam w kapeluszu inne: Nawet napisałem maila do wydawcy z pretensją, że na okładce jest błędny opis.
Na marginesie. Czytając forum nie przywiązuję większej wagi do tak zwanych literówek. Po prostu staram się zrozumieć intencję danej osoby. Ale fajnie, że mamy w towarzystwie purystów.
Jeśli dobrze rozumiem to zwróciłeś mi uwagę na brak literki Z. OK, zatem niech będzie tak: Nawet wysłałem maila do wydawcy z pretensją o błędny opis z okładki. Natomiast gdyby powyższe zdanie nadal było niezrozumiałe, mam w kapeluszu inne: Nawet napisałem maila do wydawcy z pretensją, że na okładce jest błędny opis.Na marginesie. Czytając forum nie przywiązuję większej wagi do tak zwanych literówek. Po prostu staram się zrozumieć intencję danej osoby. Ale fajnie, że mamy w towarzystwie purystów.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.