(28-12-2018, 00:07)matwiko napisał(a): Wow, niesamowity update. Chłopie Ty chyba siedzisz całymi dniami na olx i wyszukujesz lub negocjujesz te cenyWiele unikatów po śmiesznych cenach.
A tak poza tym cieszę się że są jeszcze kolekcjonerzy rzadkich polskich wydań i ambitnego kina na dvd.
Zmotywowałeś mnie i może wkrótce wrzucę swój update
Kiedyś robiłem częstsze aktualizacje,jednak wraz z powiększaniem kolekcji,coraz trudniej trafić na interesujący film w dobrej cenie,przykładem boxy z filmami z Belmondo,kosztujące 200 zł i więcej. Konkurencja osób chcących kupić na OLX dany film jest bardzo duża i niekiedy już przy 3 wyświetleniach sprzedaż jest zakończona.Z dobrymi promocjami wyszedł w grudniu sklep internetowy Merlin przeceniając, między innymi box z filmami Felliniego ten z lat 1978-1986 na 23 zł,przy cenach na allegro 60 wzwyż,a także filmy Milosa Formana-wydanie to występuje też na stronie Mayfly jednak kosztuje 80 parę złotych plus koszt wysyłki.
Również czekam na Twój update kolekcji,gdzie mogę porównać,które wydanie opłaca się kupić,a które omijać np.12 gniewnych ludzi,którzy mają obraz nieanamorficzny.
(28-12-2018, 14:25)Nfsfan83 napisał(a): Terminator 2,Orka wieloryb zabójca-(5 zł z wysyłką - OLX) chyba 5 zł + wysyłka???
5 zł z wysyłką za tytuł.Moje nie dopatrzenie w opisie.

Wiele unikatów po śmiesznych cenach.