Stare forum działało w latach 2009-2014, tzn niby działało trochę wcześniej, ale dopiero gdy się tam pojawiłem koło września 2009 i zebrała się ekipa osób z KMFu (wciąż żywy) i Movieforum (R.I.P.), zaczęło działać sensownie. Forum się rozkręcało całkiem sprawnie, ale strona praktycznie stała w miejscu. No i po paru latach administrator gdzieś zniknął, przestał się pojawiać na forum, a nikt inny, nawet jakby chciał, nie miał możliwości zastąpić go w opłacaniu serwera itp. bo się nie podzielił z nikim potrzebnymi do tego informacjami, więc zapadła decyzja o ewakuacji.
A stare forum postało jeszcze jakiś czas i w końcu, zgodnie z oczekiwaniami, pieprznęło.
Nic mi nie wiadomo o tym, żeby cokolwiek się stamtąd zachowało. Tylko parę postów otwierających niektóre tematy przekopiowałem tutaj (niektóre z najstarszych tematów na forum w dziale o wydaniach).
A stare forum postało jeszcze jakiś czas i w końcu, zgodnie z oczekiwaniami, pieprznęło.
Nic mi nie wiadomo o tym, żeby cokolwiek się stamtąd zachowało. Tylko parę postów otwierających niektóre tematy przekopiowałem tutaj (niektóre z najstarszych tematów na forum w dziale o wydaniach).