Dzięki
Hmm no nie wygląda to najlepiej, myślałem że skoro robią już serię "Deluxe" to te obwoluty też będą wyglądały jak seria... Jak przeczytasz "Ziemię Jeden" to daj znać czy ci się podobała i czy ogólnie warto po to sięgać
ja za jakiś tydzień się wezmę za Kryzys, trybunał sów i śmierć rodziny.
Co do pytania o to czy posiadam drugą część batmana to odpowiedź brzmi (jeszcze) nie, postanowiłem na próbę wziąć Trybunał i jak mi się spodoba to dokupię drugą cześć, a do Jokera mam słabość i sam zalążek fabuły brzmi na tyle ciekawie (i sam komiks ma na tyle dobre recenzje), że nie mogłem się powstrzymać aby po to nie sięgnąć. Poza tym podobno trzeci tom z drugim nie są chyba mocno powiązane i sam trzeci tom stanowi w miarę zamkniętą historie więc mogę zacząć przygodę z DC od 3 tomu
A tak wgl. to jak z tym rokiem zerowym warto?
Hmm no nie wygląda to najlepiej, myślałem że skoro robią już serię "Deluxe" to te obwoluty też będą wyglądały jak seria... Jak przeczytasz "Ziemię Jeden" to daj znać czy ci się podobała i czy ogólnie warto po to sięgać
ja za jakiś tydzień się wezmę za Kryzys, trybunał sów i śmierć rodziny. Co do pytania o to czy posiadam drugą część batmana to odpowiedź brzmi (jeszcze) nie, postanowiłem na próbę wziąć Trybunał i jak mi się spodoba to dokupię drugą cześć, a do Jokera mam słabość i sam zalążek fabuły brzmi na tyle ciekawie (i sam komiks ma na tyle dobre recenzje), że nie mogłem się powstrzymać aby po to nie sięgnąć. Poza tym podobno trzeci tom z drugim nie są chyba mocno powiązane i sam trzeci tom stanowi w miarę zamkniętą historie więc mogę zacząć przygodę z DC od 3 tomu
A tak wgl. to jak z tym rokiem zerowym warto?