Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Koronawirus

Strony (70): « Wstecz 1 ... 61 62 63 64 65 ... 70 Dalej »

Wątek zamknięty 
Opcje tematu
Koronawirus
Offline MiMiK
Użytkownik
Liczba postów: 163
Reputacja: 3

06-09-2021, 13:13
piti198 napisał(a):Cały czas piszę, że chodziło mi o Międlara. A Ty ciągle usiłujesz mi wmówić, że jednak było odwrotnie.

piti198 napisał(a):Trzeba być ostro zakręconym, żeby odpowiadać sobie samemu na swoje posty. I wysnuwać jakieś wnioski na tej podstawie. Chyba coś było ostro palone albo wciągane. Big Grin
Ja się zakręciłem czy ty od strony 61 nie czytasz sam co piszesz? dla przypomnienia
piti198 napisał(a):O co chodzi z tym Międlarem? Dlaczego Korwin Mikke jest dla Ciebie oszołomem?
- to było 5 godzin temu
po tym odpisałem ci posta o tym kim jest Międlar a potem ty zaczynasz swoje bajdorzenie znów o Międlarze
piti198 napisał(a):Czytaj uważniej. Pytałem o Międlara, a nie Korwina.  
potem znów ci odpisałem o Międlarze a ty dalej swoje wypociny i odpisałem że pewnie zaraz będzie że pytasz o Korwin-Mikke
piti198 napisał(a):Przykłady podałeś odnośnie Międlara, a nie Korwina. A w ogóle to co Międlar został skazany prawomocnie? Bo nic o tym nie wiem
piti198 napisał(a):Cały czas piszę, że chodziło mi o Międlara. A Ty ciągle usiłujesz mi wmówić, że jednak było odwrotnie.
Trzeba być ostro zakręconym, żeby odpowiadać sobie samemu na swoje posty. I wysnuwać jakieś wnioski na tej podstawie. Chyba coś było ostro palone albo wciągane. Big Grin
Masz jakieś problem poznawcze czy jak tam u Ciebie? Może za dużo skrętów wypaliłeś? Wiesz że to nie zdrowe a nie sorry pewnie to z naturalnych składników Big Grin

piti198 napisał(a):Co to jest "meteria"? To coś od metra?Big Grin Już o podobnych "bykach" nie wspominając.
No patrz masz mnie, nie myli się ten kto nic nie robi (zwłaszcza jak pisze na telefonie) co nie znaczy że twoje teksty o wierszoklecie mnie rozczuliły i pochlebiły Big Grin

Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

06-09-2021, 13:28
@ Misfit ano wychodzi, ale co zrobić jak one paskudniejsze od poprzednik. Kupuję więc często jak ten bidok same płytki 4k, ale moja kolekcja gier. Jak będziesz chciał zobaczyć to na pw pokaże zbiory.

Z tej rekompensaty to już zrobiłem użytek wielokrotnie. Może nie tu, bo tutaj użytkownicy w większości są bardziej uczeni. Doskonale wiedzą że jej nie ma , a jak będzie to z naszych portfeli kosztem wzrostu cen. Tu używam skrótów myślowych. Zbyt często jednak.
Zapytałem was czy ktoś zrobił sobie izolacje gdy było wiadomo, że wirus nadchodzi.
Ano w skrócie, ja i moja rodzina tak. 3 m-ce i co? G..o wirus po nas przejechał jak czołg po rannym piechurze na polu bitwy. Stąd moja ogromna wiara w rząd i ich walkę z pandemia, oraz skuteczne ich wysiłki i jednakowoż skuteczne lockdowny. Równie dobrze można chować głowę w piasek, tyleż to ma samo sensu. Skoro już jest to już będzie, należy pozwolić zająć się na tym polu lekarzom, naukowcom. Nie tylko korporacyjnym i na rządowej posadce, ale wszystkim. Z odsunięciem od wszelakich decyzji rządu i złodziejskich korporacji. Bo śmierdzi tu na odległość niecnymi uczynkami. A.popularny test do wykrywania wirusa, w instrukcji ma wzmiankę że do tego nie służy? Miejcie litość

Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

06-09-2021, 13:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2021, 13:53 przez piti198.)
MiMiK napisał(a):Masz jakieś problem poznawcze czy jak tam u Ciebie? Może za dużo skrętów wypaliłeś? Wiesz że to nie zdrowe a nie sorry pewnie to z naturalnych składników Big Grin
Cały czas pisałem Ci, że chodziło mi o Międlara, a Ty wyjeżdżasz z jakimś moim pytaniem o Korwina, które zadałem później.
Ja ani nie palę, ani się nie zaciągam. A jeśli chodzi o Ciebie, to nie wiem co Ty tam zażywasz i w jakich dawkach.

Fejków i spisków ciąg dalszy:
https://www.bibula.com/?p=127260
https://www.bibula.com/?p=127749
https://www.bibula.com/?p=127781

Offline MiMiK
Użytkownik

06-09-2021, 17:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2021, 17:12 przez MiMiK.)
Cóż twój post 618 mówi co innego
piti198 napisał(a):Przykłady podałeś odnośnie Międlara, a nie Korwina. A w ogóle to co Międlar został skazany prawomocnie? Bo nic o tym nie wiem.
To w końcu o kogo pytasz?? Jak mówi przysłowie latasz "od Sasa do Lasa". Rozumiem że odpisujesz na konkretny post 3 wypowiedzi później? Zakręciłeś się jak ruski termos Big Grin

bibula.com wydawana w USA ale wg ISSN mają licencje na wydawanie online, właścicieli brak. Skoro tak niezależna ta strona i bezstronna czemu nie masz podanych redaktorów i na podstawie jakich przepisów wydają pismo skoro licencje mają online na USA? Samo to już robi się ciekawe nie wspominając o tym że cytując za stroną  którą wskazałeś https://www.bibula.com/?p=127260
Cytat:SARS-CoV-2 nigdy nie był wyizolowany. SARS-CoV-2 nie istnieje
Kto się podpisał pod tym? Pan Thomas Cowan już nie doktor bo oddał licencje specjalizacja uwaga - medycyny alternatywnej Big Grin Jeszcze lepiej robi się dalej kolejną osobą która się pod tym podpisała Dr. Andrew Kaufman specjalizacja - psychiatria który stał się naturopatą. Większej "szopki" dawno nie widziałem Big Grin

Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,317

06-09-2021, 21:52
MiMiK napisał:
Twoje deliberacje są tak twórcze, iż wszyscy na forum mamy ubaw po pachy

Powyżej ustosunkowałeś się do jednej z wypowiedzi Piti.
Proszę nie zabieraj głosu w imieniu wszystkich. Smile Prawdopodobnie istnieją użytkownicy prezentujący odmienne poczucie humoru (tudzież poglądy)? Wink Ja do tych wszystkich raczej nie przynależę. Sam decyduję co mnie śmieszy / przekonuje.

Ale to było na marginesie.

UWAGA!  Przykład idzie z góry. Telewizyjny autorytet odwołał (?) maski w przestrzeniach zamkniętych. Zatem płacić mandaty, czy nie? A może kary obowiązują tylko maluczkich?

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Offline piti198
Posting Freak

07-09-2021, 06:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2021, 12:29 przez piti198.)
MiMiK napisał(a):To w końcu o kogo pytasz?? Jak mówi przysłowie latasz "od Sasa do Lasa". Rozumiem że odpisujesz na konkretny post 3 wypowiedzi później? Zakręciłeś się jak ruski termos Big Grin
Pytałem na początku o Międlara, to Ty wyskoczyłeś z tym Korwinem, nie wiem zupełnie w jakim celu.
MiMiK napisał(a):bibula.com wydawana w USA ale wg ISSN mają licencje na wydawanie online, właścicieli brak. Skoro tak niezależna ta strona i bezstronna czemu nie masz podanych redaktorów i na podstawie jakich przepisów wydają pismo skoro licencje mają online na USA? Samo to już robi się ciekawe nie wspominając o tym że cytując za stroną  którą wskazałeś https://www.bibula.com/?p=127260
Nikt Ci nie każe tego czytać. Nigdzie nie napisałem, że to niezależna i bezstronna strona. Skąd doszedłeś do takich wniosków to zupełnie nie rozumiem. Widzę, że doszukałeś się przy okazji do jakichś teorii spiskowych, portal bez redaktorów, przepisów, normalnie jakiś spisek antyszczepionkowców. Big Grin
MiMiK napisał(a):
Cytat:SARS-CoV-2 nigdy nie był wyizolowany. SARS-CoV-2 nie istnieje
Kto się podpisał pod tym? Pan Thomas Cowan już nie doktor bo oddał licencje specjalizacja uwaga - medycyny alternatywnej Big Grin Jeszcze lepiej robi się dalej kolejną osobą która się pod tym podpisała Dr. Andrew Kaufman specjalizacja - psychiatria który stał się naturopatą. Większej "szopki" dawno nie widziałem Big Grin
Zrezygnował, bo wie jakie tendencje panują w środowisku lekarskim. Tendencje do uciszania, zwalniania z pracy lekarzy prezentujących odmienny punkt myślenia od jedynej, słusznej tezy. A Niedzielski jakie ma wykształcenie? A jest ministrem zdrowia. Masz większe zaufanie do "niezależnych" doktorków typu Horban i innych figurujących na liście płac koncernów farmaceutycznych? Lub reklamujących leki, bo z czegoś żyć trzeba?
Edit:
https://nczas.com/2021/09/06/do-paki-za-sprzeciw-wobec-obostrzen-covidowy-zamordyzm-kwitnie/
https://www.facebook.com/bzr1222/videos/590186575486125

Offline Nie_zbieram_ale_lubie
Stały bywalec
Liczba postów: 347
Reputacja: 15

09-09-2021, 03:31
Gdzies na dalekich antypodach

https://thetruereporter.com/food-shortages-in-australia-as-premier-dan-andrews-announces-unvaccinated-locked-out-from-future-economy/

Moze warto poklikac po tweetach, w których inforacje o wydarzeniach jakich nie znajdziecie w regularnych mediach.
Na zachętę.
Wygląda znajomo? Te same klamstwa i niekonsekwencje, te same niedorzeczności, błędy, Bez względu na kraj, region, czy kulturę. Przypadek?
Taki sam jak praktyczne ćwiczenia z zarządzania informacją w przypadku pandemii, które odbyły się w 2018 i 2019, czy sam "przypadkowy" wirus, który przypadkiem "przeskoczył poprzez 3 zwierzęta" i ośrodki badawcze broni biologicznej na 2 kontynentach.

https://twitter.com/BernieSpofforth/status/1434215072692322316?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1434215​072692322316%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fthetruereporter.com%2Ffood-shortages-in-australia-as-premier-dan-andrews-announces-unvaccinated-locked-out-from-future-economy%2F

Offline MiMiK
Użytkownik

09-09-2021, 09:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2021, 11:58 przez MiMiK.)
Daras napisał(a):Powyżej ustosunkowałeś się do jednej z wypowiedzi Piti.
Proszę nie zabieraj głosu w imieniu wszystkich. Smile Prawdopodobnie istnieją użytkownicy prezentujący odmienne poczucie humoru (tudzież poglądy)? Wink Ja do tych wszystkich raczej nie przynależę. Sam decyduję co mnie śmieszy / przekonuje.
Wszyscy którzy mnie znają bardzo dobrze wiedzą że cenie sobie szczerość nawet tą krytyczną. Możesz mi wierzy (albo i nie) znam sporo osób z tego forum i to one do mnie dzwoniły z przekonaniem  iż mają "ubaw po pachy". Krótko mówiąc dla mnie to są wszyscy. Nie chodzi tutaj o poglądy czy przekonania, a raczej chodzi o podpieranie się materiałami nie sprawdzonym i nie wiarygodnymi. Trudno uznać twierdzenie z artykułu zawartego w poście #623 przez piti a konkretnie stwierdzenie "SARS-CoV-2 nigdy nie był wyizolowany. SARS-CoV-2 nie istnieje" za wiarygodne podpisane przez psychiatrę i lekarza medycy naturalnej albo co ciekawsze refleksja piti które sprowadzają się do przyrównania Korwina oraz Międlara do osób wypowiadających się na forum. To nie są refleksje a brednie jak dla mnie.
piti198 napisał(a):Nikt Ci nie każe tego czytać. Nigdzie nie napisałem, że to niezależna i bezstronna strona. Skąd doszedłeś do takich wniosków to zupełnie nie rozumiem. Widzę, że doszukałeś się przy okazji do jakichś teorii spiskowych, portal bez redaktorów, przepisów, normalnie jakiś spisek antyszczepionkowców. Big Grin
Doszukałem się kolejnego powielanego fakenewsa z twoje strony bo jak inaczej nazwać (nawet jeśli było to w ironii) to
piti198 napisał(a):Fejków i spisków ciąg dalszy:
https://www.bibula.com/?p=127260
https://www.bibula.com/?p=127749
https://www.bibula.com/?p=127781
Brednie wstawiasz i tyle w temacie.

piti198 napisał(a):Zrezygnował, bo wie jakie tendencje panują w środowisku lekarskim. Tendencje do uciszania, zwalniania z pracy lekarzy prezentujących odmienny punkt myślenia od jedynej, słusznej tezy. A Niedzielski jakie ma wykształcenie? A jest ministrem zdrowia. Masz większe zaufanie do "niezależnych" doktorków typu Horban i innych figurujących na liście płac koncernów farmaceutycznych? Lub reklamujących leki, bo z czegoś żyć trzeba?
Nie mam zaufania ani do Horbana ani do Niedzielskiego, tym bardziej do poprzednika Szumowskiego. Tak więc sorry to nie na ich opiniach się opieram. Nadmieniam iż Horban nie jest jedynym doradcą Niedzielskiego ale na 100% nie miałbym zaufania do psychiatry czy byłego lekarza medycyny naturalnej który wypowiada brednie nt Covid 19 które tutaj przytoczyłeś w linkach.

Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

09-09-2021, 10:19
Cyrkiem zarządza morawiecki , wymienia sobie ministrów śmierci, gdy spada ich popularność. Doskonale wiedzą jaką mają rolę do spełnienia, odciągać uwagę od niego samego. Poniekąd jeśli to wszystko pomysły są jego w 50% to jest geniuszem zbrodni. Polska dzięki pewnym ruchom , które wykonał jest obecnie jako kraj bezpieczny. Oczywiście że trzeba by idioty by opierać się na horbanie i innych autorytetach tego typu. Najlepsi naukowcy nie lansują się w tv.

Offline piti198
Posting Freak

09-09-2021, 11:47
MiMiK napisał(a):Wszyscy którzy mnie znają bardzo dobrze wiedzą że cenie sobie szczerość nawet tą krytyczną. Możesz mi wierzy (albo i nie) znam sporo osób z tego forum i to one do mnie dzwoniły z przekonaniem  iż mają "ubaw po pachy". Krótko mówiąc dla mnie to są wszyscy. Nie chodzi tutaj o poglądy czy przekonania, a raczej chodzi o podpieranie się materiałami nie sprawdzonym i nie wiarygodnymi. Trudno uznać twierdzenie z artykułu zawartego w poście #623 przez piti  a konkretnie stwierdzenie "SARS-CoV-2 nigdy nie był wyizolowany. SARS-CoV-2 nie istnieje" za wiarygodne podpisane przez psychiatrę i lekarza medycy naturalnej.
Dzwoni to Ci w głowie, a nie jakieś telefony. Ewentualnie nie w tym kościele, co trzeba. Chyba, że słyszysz jakieś głosy, ale to już inna sprawa. Big Grin
A Ci "eksperci" z rady medycznej Cię przekonują zmieniając co jakiś czas poglądy nt covida, na takie które pasują do ich teorii?

MiMiK napisał(a):Doszukałem się kolejnego powielanego fakenewsa z twoje strony bo jak inaczej nazwać (nawet jeśli było to w ironii) to
[...]
Brednie wstawiasz i tyle w temacie.

MiMiK napisał(a):Nie mam zaufania ani do Horbana ani do Niedzielskiego, tym bardziej do poprzednika Szumowskiego. Tak więc sorry to nie na ich opiniach się opieram. Nadmieniam iż Horban nie jest jedynym doradcą Niedzielskiego ale na 100% nie miałbym zaufania do psychiatry czy byłego lekarza medycyny naturalnej który wypowiada brednie nt Covid 19 które tutaj przytoczyłeś w linkach.
A skąd wiesz, że to są brednie?

Strony (70): « Wstecz 1 ... 61 62 63 64 65 ... 70 Dalej »

Wątek zamknięty 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku