30-12-2020, 17:34
Marioo, dzięki za pamięć. Obiecałem zajrzeć w grudniu co by Wolfman nie odpalił mi znicza. Mam się b. dobrze. Na wirusy nie choruję od lat. Jednak z uwagi na panująca sytuację muszę sprostać wielu sytuacjom. Kiedyś wyraziłem tu obawy o społeczne / ekonomiczne skutki pandemii. To się właśnie dzieje
W jednej z dawnych wypowiedzi prof. Horban wspomniał, że obecny koronawirus różni się od innych świństw z tej grupy jedną cechą - reakcją społeczną.
P.S. Faktycznie zrobiłem sobie odpoczynek od forum. Brak mi czasu. Jednak jeśli do wakacji się nie odezwę, to może faktycznie niech Wolfman odpali znicz. Jeszcze raz dzięki za troskę, Marioo. To miłe.
W jednej z dawnych wypowiedzi prof. Horban wspomniał, że obecny koronawirus różni się od innych świństw z tej grupy jedną cechą - reakcją społeczną.
P.S. Faktycznie zrobiłem sobie odpoczynek od forum. Brak mi czasu. Jednak jeśli do wakacji się nie odezwę, to może faktycznie niech Wolfman odpali znicz. Jeszcze raz dzięki za troskę, Marioo. To miłe.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.