(23-08-2021, 16:22)piti198 napisał(a): Czyli wynika z tego, że twierdzisz jakbym ja napisał taki post.Wynika z tego tylko to, że próbujesz zrobić ze mnie idiotę

Mierzwiak napisał(a):JAKIE ARGUMENTY?Widzisz tu gdzieś przypisywanie Tobie tych przyķładów? Piszesz że Cię z kimś pomyliłem więc odpowiadam Nie, nie pomyliłem, ponieważ w swoim poście nie wskazuję autora / autorów tych przykładów. W dodatku uciąłeś mój cytat; zdanie Napisałeś że jesteśmy głusi na inne argumenty, nie konkretnie na TWOJE argumenty, okej? w którym jak byk masz napisane, że odnoszę się ogólnie do tego co pojawia się w tym temacie, a nie do tego co Ty piszesz również wskazuje na to, że coś Ci przypisuję?
Histeryczną teorię na temat tego, że za kilka lat szczepionka da mi raka albo rozpuści mnie niczym Tohta w Poszukiwaczach Zaginionej Arki?
Desperackie debilizmy porównujące szczepionkę do twardych narkotyków lub niechcianej ciąży?
Czy może podawane tonem odkrywania prawdy o świecie truizmy o złych korporacjach i rządach?
Masz naprawdę dziwaczne i elementarne problemy z rozumieniem czytanego tekstu co dramatycznie utrudnia jakikolwiek dialog, choć po tym jak nie załapałeś o co chodzi Giefergowi z orzechami tylko utwierdzam się w przekonaniu, że właściwy problem leży gdzie indziej, czego najlepszym przykładem to, że Twoje odpowiedzi to za każdym razem jakieś uniki, zmienianie tematu, ucieczka.
Jeszcze raz:
Mierzwiak napisał(a):JAKIE ARGUMENTY?Gdzie jakaś kontra do tego? Gdzie wytknięcie mi że nie mam racji i w temacie pojawiły się rzeczowe argumenty przeciwko szczepieniom które najwyraźniej mi umknęły? Gdzie przykłady?
Histeryczną teorię na temat tego, że za kilka lat szczepionka da mi raka albo rozpuści mnie niczym Tohta w Poszukiwaczach Zaginionej Arki?
Desperackie debilizmy porównujące szczepionkę do twardych narkotyków lub niechcianej ciąży?
Czy może podawane tonem odkrywania prawdy o świecie truizmy o złych korporacjach i rządach?
Zamiast tego przerzucamy się bzdurnymi postami, bo postanowiłeś, jak zwykle, uciec od odpowiedzi i zszedłeś na totalnie bzdurną kwestię tego, że zobaczyłeś w moim poście coś, czego tam nie ma a ja muszę Ci to tłumaczyć jak dziecku.
Z mojej strony permanentne wakacje od tego tematu :*
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K