Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a):Jeżeli uważasz, że się ośmieszam, dlatego, że podaje jako referencyjne zródlo danych "statystyki z google", którymi posługują się i dotyczczas posługiwali się moi adwersarze, albo to, że nie zrozumiałeś ironii mojej wypowiedzi, to chyba nie ma sensu abyśmy kontynuowali wymianę zdań.A czy w raporcie gdziekolwiek masz napisane 0 zgonów? Nie napisałeś?
FYI Napisałem ZERO, bo w poście który napisałeś, co już wytłumaczyłem, stoi zero, Ani w zbiorczej tabelce, ani w opisie nie ma słowa o ilości zgonów. Trzeba zajrzeć głębiej aby dotrzeć do tej kluczowej informacji,. Liczba ta nawet nie jest podana globalnie, ale należy ją wyliczyć samodzielnie, przeglądając i sumując kolejne sekcje poświęcone poszczególnym szczepionkom,
Napisałem wyrażnie, że przejrzałem i policzyłem ilość zgonów, W ziązku z tym nie wiem jak mam rozumieć prezentowane przez Ciebie screen shot. Udowadnia on tylko, ze nie zrozumiałes co napisałem i że najprawdopodobniej błędnie policzyłeś ilość zgonów, powtórnie sumując zgony, wyszczególnione w róznych sekcjach raportu.
Nie odniosłeś się do problemu niskiego odsetkas NOP-ów łagodnych, do których zaliczają się popularne objawy, takie jak podwyzszona gorączka, obrzęk, bóle mieśniowe, czy głowy, wysypka, biegunka etc, ani do dysproporcji w odsetku ilości zgonów poszczepiennych pomiedzy Polska a Japonia.. W zamian za to oferujesz połajankę.
Jeżeli chcesz dyskutowac ze mną, musisz przynieść do stołu argumenty, zamiast emocji.
FYI Mam do czynienia z pedantyczną dokladnościa Japończyków od bardzo długioego czasu, dlatego też zerkam w ich dane, z nadzieją, że w świetle nierzetelnych praktyk zbierania i prezentowania covidowych danych, ma to jakiś sens.
Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a):To nie ja manipuluje danymi, a zwracam uwagę na liczby, które gdzie indziej są manipulowane, bądź których nikt dostrzega.Nie napisałeś jasno i klarownie że Polska nigdzie nie wskazała że było 0 zgonów po szczepionce? Ja też ci "ironicznie" zwróciłem uwagę iż nie jest 0 tylko do 15 sierpnia jest tego już 76 zgonów podałem ci też raport i stronę na której te raporty się ukazują. Ba nawet Ci przedstawiłem pierwszą stronę gdzie masz ile NOP-ów było łagodnych ciężkich i jaki masz % NOP-ów do szczepień wszystko masz jak na tacy.
Japonia doliczyła się 16 tys zgonów z powodu Covida, a praktycznie zaczęła masowo szczepić społeczeństwo dopiero 4 miesiące temu.
100) zgonów oficjalnie powiązanych z przyjęciem szczepionki, Polska - zero?