09-09-2021, 11:47
MiMiK napisał(a):Wszyscy którzy mnie znają bardzo dobrze wiedzą że cenie sobie szczerość nawet tą krytyczną. Możesz mi wierzy (albo i nie) znam sporo osób z tego forum i to one do mnie dzwoniły z przekonaniem iż mają "ubaw po pachy". Krótko mówiąc dla mnie to są wszyscy. Nie chodzi tutaj o poglądy czy przekonania, a raczej chodzi o podpieranie się materiałami nie sprawdzonym i nie wiarygodnymi. Trudno uznać twierdzenie z artykułu zawartego w poście #623 przez piti a konkretnie stwierdzenie "SARS-CoV-2 nigdy nie był wyizolowany. SARS-CoV-2 nie istnieje" za wiarygodne podpisane przez psychiatrę i lekarza medycy naturalnej.Dzwoni to Ci w głowie, a nie jakieś telefony. Ewentualnie nie w tym kościele, co trzeba. Chyba, że słyszysz jakieś głosy, ale to już inna sprawa.

A Ci "eksperci" z rady medycznej Cię przekonują zmieniając co jakiś czas poglądy nt covida, na takie które pasują do ich teorii?
MiMiK napisał(a):Doszukałem się kolejnego powielanego fakenewsa z twoje strony bo jak inaczej nazwać (nawet jeśli było to w ironii) to
[...]
Brednie wstawiasz i tyle w temacie.
MiMiK napisał(a):Nie mam zaufania ani do Horbana ani do Niedzielskiego, tym bardziej do poprzednika Szumowskiego. Tak więc sorry to nie na ich opiniach się opieram. Nadmieniam iż Horban nie jest jedynym doradcą Niedzielskiego ale na 100% nie miałbym zaufania do psychiatry czy byłego lekarza medycyny naturalnej który wypowiada brednie nt Covid 19 które tutaj przytoczyłeś w linkach.A skąd wiesz, że to są brednie?