01-10-2016, 21:48
Podobają mi się bardzo Twoje sugestie odnośnie dalszego zbierania blu-ray'ów. Od dawna mam zamiar zacząć kupować z eBay'a, ale ciągle jakoś to przestawiam, więc w sumie najwyższa okazja
Jeszcze raz ogromne dzięki za rady dla początkującego kolekcjonera!
W sumie nie wykluczone, że po tym co napisał kolega wolfman znajdą się na mojej półce w dalszej przyszłości nawet Criteriony (Fassbinder, Cassavetes, Tati - z pakietu filmów tego ostatniego zapowiadanego prawie rok temu przez Mayfly raczej nic nie będzie).
Przyznam nawet, że już wyprzedałem na DVD oryginalną trylogię Star Wars oraz Lawrence'a z Arabii, gdyż zamierzam sprawić sobie te tytuły na BD
Jeszcze raz ogromne dzięki za rady dla początkującego kolekcjonera!(01-10-2016, 21:01)matwiko napisał(a): Ale patrząc na Twoje zainteresowania filmowe, dvd i tak zawsze będziesz więcej kupował
W sumie nie wykluczone, że po tym co napisał kolega wolfman znajdą się na mojej półce w dalszej przyszłości nawet Criteriony (Fassbinder, Cassavetes, Tati - z pakietu filmów tego ostatniego zapowiadanego prawie rok temu przez Mayfly raczej nic nie będzie).
Przyznam nawet, że już wyprzedałem na DVD oryginalną trylogię Star Wars oraz Lawrence'a z Arabii, gdyż zamierzam sprawić sobie te tytuły na BD