03-02-2016, 10:23
Przepisy regulujące prędkość mają na celu chronić życie, picie alkoholu w miejscach publicznych i awantury związane po zbyt duży spożyciu też mają na celu chronić czyjeś życie. Ściągnięcie popierdółkowatego filmu nie zagraża niczyjemu życiu i zdrowiu, co najwyżej pobierający straci z wiekiem wzrok jak ściąga formaty avi z pikselami wielkości płyt chodnikowych. "Biedny" wydawca straci lub zyska klienta jeśli się jego produkt komuś spodoba.
Ile to lat temu wyszło na blu Gorączka , Bez przebaczenia czy Tańczący, a jaki długi czas musieliśmy czekać na wydanie polskie. Dawno temu pobrałem , obejrzałem i kupiłem na premierę polskie wydania. Spodobał mi się film w hd i kupiłem po obejrzeniu. Stracili na tym czy zyskali?
Ile to lat temu wyszło na blu Gorączka , Bez przebaczenia czy Tańczący, a jaki długi czas musieliśmy czekać na wydanie polskie. Dawno temu pobrałem , obejrzałem i kupiłem na premierę polskie wydania. Spodobał mi się film w hd i kupiłem po obejrzeniu. Stracili na tym czy zyskali?