Oficjalnie: portal Filmożercy objął patronat medialny nad wydaniami Blu-ray i DVD filmu Roberta Eggersa.
Szczegóły polskich wydań z filmem „Lighthouse” na Blu-ray i DVD
Szczegóły polskich wydań z filmem „Lighthouse” na Blu-ray i DVD
|
Lighthouse (2019)
|
|
Oficjalnie: portal Filmożercy objął patronat medialny nad wydaniami Blu-ray i DVD filmu Roberta Eggersa. Szczegóły polskich wydań z filmem „Lighthouse” na Blu-ray i DVD
19-05-2020, 08:42
Pełny opis polskiego wydania BD dostępny w filmoskopie (klik w okładkę). No prawie pełny, ponieważ na płycie brakuje informacji kto jest lektorem a ja z głosu nie jestem w stanie rozpoznać. Wysłałem zapytanie do filmostrady jak odpowiedzą to uzupełnię. A może ktoś z Was wie kto jest lektorem w tym filmie?
A na samym końcu filmu ( przeważnie na liście płac ) lektor nie czyta kto mu przygotował tekst i nie przedstawia się po imieniu i nazwisku ?
Unboxing >> YouTube
19-05-2020, 09:06
W wydaniach Filmostrady od dłuższego czasu nie jest to już standardem.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
19-05-2020, 09:19
U nich to właśnie różnie bywa, np. na końcu "Nici Widmo" lektor się przedstawiał z imienia i nazwiska (nie pamiętam jak się nazywał, to był jakiś nowicjusz w zawodzie), z kolei w przypadku "Pierwszego człowieka" już nie (a to był chyba Marek Lelek).
19-05-2020, 09:19
Lektor nie czyta, nie ma też stosowanej czasami planszy z informacjami dodawanej po napisach końcowych.
19-05-2020, 09:38
https://drive.google.com/file/d/1XRcA3U_Kdzl35-MEhXM95KbkCHYrLeQ_/view?usp=sharing Zadałem to samo pytanie Giefergowi i stawia na Bukrewicza, czy innego Ciunela.
19-05-2020, 09:53
Bukrewicz.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |