Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Lukee - kolekcja

Strony (12): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12 Dalej »

Opcje tematu
Lukee - kolekcja
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,861
Reputacja: 148

06-03-2019, 21:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2019, 21:15 przez pred895.)
Film nawet spoko, ale jak pokazali patent w którym głowni bohaterowie wypływają sobie na powierzchnie z głębokości kilku km w mgnieniu oka bez żadnej dekompresji i lajtowo odpływają ku zachodowi słońca to wysiadłem Big Grin

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

06-03-2019, 22:15
Pomysł na film fajny ale im dalej w las tym gorzej. Jednorazowa pozycja raczej.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

17-03-2019, 12:55
Kolejne zakupy z marca. Armageddon z MM za 24,99 zł i Lekarstwo Na Życie też MM za 22,99 zł. Pozostałe dwa filmy z OLX. Belfer używka za 30 zł a Człowiek Z Magicznym Pudełkiem nowe w folii za 10 zł. W tym tygodniu dojdzie mi trochę filmów to za tydzień pewnie w weekend dorzucę kolejne fotki.

[Obrazek: ifza11.jpg]

Odpowiedz
Offline ifeelveryblah
Stały bywalec
Liczba postów: 320
Reputacja: 2

17-03-2019, 21:12
Już wszystkie rozpakowane? Ja filmy, które kupiłem 3 lata temu mam jeszcze w folii Wink

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,300
Reputacja: 287

17-03-2019, 21:44
Niektórzy kupują po to, żeby oglądać. Dziwne, co?

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

17-03-2019, 23:06
(17-03-2019, 21:12)ifeelveryblah napisał(a):  Już wszystkie rozpakowane? Ja filmy, które kupiłem 3 lata temu mam jeszcze w folii Wink

Otwieram przede wszystkim by sprawdzić czy wszystko jest okey z nośnikiem. Dwa, że też mniej więcej oglądam filmy na bieżąco po zakupie o ile czas pozwala Wink

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,328

18-03-2019, 13:41
Widzę „Człowieka z magicznym pudełkiem” (2017). Mam ten film na BD. Sympatycy twórczości niedawno zmarłego P. Szulkina znajdą w polskiej produkcji SF sporo odniesień do dawnych obrazów reżysera, jak np. „Wojna światów – następne stulecie” (1981). Historia jakby się powtarza…
„Człowiek z magicznym pudełkiem” (2017), jak sądzę, został trochę niedoceniony. Jednak być może po latach będzie filmem kultowym. Pewną zaskakującą oraz poruszającą scenę postrzegam jako hołd oddany wspaniałej Korze, wokalistce zespołu Maanam.

„Lekarstwo na życie” (2016) olśniło mnie sposobem prowadzenia kamery / kadrowaniem. Pamiętam jednak, że w wydaniu BD majstrowano przy AR (?). Szczegółów jednak nie przytoczę.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

18-03-2019, 14:05
Człowieka z magiczny pudełkiem jeszcze nie widziałem ale nadrobię zaległości dziś lub jutro. Lekarstwo na życie bardzo mi się podobało od strony wizualnej. Fabularnie natomiast od początku był bardzo fajny klimat ale osobiście wydaje mi się, że film jest nieco za długi. 2 godziny były by optymalne jak dla mnie. Znużył mnie już trochę w pewnym momencie ale może dlatego, że późno rozpocząłem seans i chciałem już wytrwać do końca.

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,328

18-03-2019, 23:42
(18-03-2019, 14:05)lukee napisał(a):  Człowieka z magiczny pudełkiem jeszcze nie widziałem ale nadrobię zaległości dziś lub jutro.

Fajnie. To może napisz po wszystkim kilka słów. Cały czas mam wrażenie, że film nie przykuł należnej mu uwagi. Także pośród fimożerców. A może niezasłużenie zawyżyłem swą notę? Blush

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

19-03-2019, 09:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2019, 09:03 przez lukee.)
(18-03-2019, 23:42)Daras napisał(a):  Fajnie. To może napisz po wszystkim kilka słów. Cały czas mam wrażenie, że film nie przykuł należnej mu uwagi. Także pośród fimożerców. A może niezasłużenie zawyżyłem swą notę?

Obejrzałem wczoraj i oceniłem na filmwebie na 6. Czyli na tyle jaką średnią ma film na tamtym portalu. Muszę jednak dodać, że nie jestem aż tak ogromnym fanem SF i nie każda tematyka do mnie trafia. W tym przypadku film okazał się okey. Historia nawet fajna chociaż i nieco pogmatwana. Kupiłem film jako nowy za śmieszne pieniądze więc dla przekonania się i spędzenia 1h40m przed tv myślę, że czas mogę uznać za niestracony Smile O samym filmie nie chcę pisać zbyt wiele by nie zdradzać fabuły dla osób które może kiedyś zechcą obejrzeć chociaż właśnie parę scen i pomysłów nieco rozczarowało Wink

Odpowiedz
Strony (12): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku