07-12-2018, 17:21
Wrzucam fotki grudniowych zakupów. Pewnie jeszcze do świąt coś dokupię chociaż mam już spore zaległości w oglądaniu zakupionych na bieżąco pozycji ale przy okazji okresu świąteczno-noworocznego będzie czas na nadrabianie 
Spodobał mi się Lego Batman więc kupiłem też kolejną animację Lego z DC
za 19,99 zł w Smyku. American Assassin jak już każdy pewnie widział w promo z MM też 19,99 zł. Pierwszy Śnieg w steel'u z empik.com za 39.99.
Pozostałe zakupy to ostatnie przeceny na stronie MM. Na moje szczęście prawie wszystko co przecenili nie miałem i trafiało w moje gusta
Wszystkie filmy po 22,99 zł.
5 filmów to wydania z 3D. Cieszy mnie kolejny Resident Evil oraz pozycje z serii Underworld czy Spider-Man'y których jeszcze nie widziałem.

Spodobał mi się Lego Batman więc kupiłem też kolejną animację Lego z DC
za 19,99 zł w Smyku. American Assassin jak już każdy pewnie widział w promo z MM też 19,99 zł. Pierwszy Śnieg w steel'u z empik.com za 39.99.
Pozostałe zakupy to ostatnie przeceny na stronie MM. Na moje szczęście prawie wszystko co przecenili nie miałem i trafiało w moje gusta
Wszystkie filmy po 22,99 zł.5 filmów to wydania z 3D. Cieszy mnie kolejny Resident Evil oraz pozycje z serii Underworld czy Spider-Man'y których jeszcze nie widziałem.