Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

malin1976 i jego kolekcja :)

Strony (10): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 Dalej »

Opcje tematu
malin1976 i jego kolekcja :)
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

19-09-2019, 09:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2019, 09:19 przez Gieferg.)
Ja sprzedałem znacznie więcej (kilkadziesiąt na pewno) ale były to DVD z filmami, które kupiłem na BD. Jednak od paru lat już mi się nie chce. Jednak nigdy nie kupuję niczego z myślą, że to sprzedam.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

19-09-2019, 09:42
Wszystko zależy od budżetu. Ja znam ludzi co wywalają na premierę 240 za grę, po to by ją sprzedać po tygodniu, bo sami chcą sprawdzić. Filmy są jeszcze bardziej tanie , więc zakup i szybka sprzedaż jeszcze bardziej wchodzi wtedy w grę jak masz kasę. Jak jesteś biedny to poczekasz na opinię po premierze i celujesz w 10 w swoim guście. parę filmów do roku. Wydaje mi się to oczywiste

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

19-09-2019, 09:47
@mali1976

Miałeś Wall-Ego. Sprzedałeś już, czy gdzieś wisi na olx, a ja nie mogę znaleźć? Zapodaj listę, czego się pozbywasz. Wink

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline malin1976
Użytkownik
Liczba postów: 219
Reputacja: 2

19-09-2019, 10:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2019, 11:58 przez malin1976.)
Wall.e podobnie jak Coco , Król lew , Jak wytresować smoka , W głowie się nie mieści poleciały do innego właściciela . Zresztą wszystkie bajki jakie miałem spotkał ten sam los Smile Zrobiłem sobie tydzień bajkowy i poszły w pizdu .

Z grami mam inaczej niż z filmami bo gooowniany film można obejrzeć i zapomnieć a marne gry to dla mnie strata czasu . Gry fabularne kupuję z rocznym opóźnieniem , na dysku cyfrową wersję trzymam jedynie piłeczkę i gran turismo . Gram jedynie offline , bieganie w kółko po tej samej planszy z karabinkiem mnie nie interesuje . Gry kupuję , ogrywam dwa razy i odsprzedaję . Nie zdarzyło się jeszcze a gram od pierwszego pleja , miałem również gamecube i xbox360 w pewnym momencie żebym jakiejś gry nie ukończył i na żadnej się nie zawiodłem więc do tej pory trafiam idealnie .

Red Dead Redemption 2 kupiłem nówkę za 250 ,sprzedałem po dwóch miechach za 150 . Straty muszą być .

https://psnprofiles.com/malin1976pl

A sprzedaję obecnie ( wszystkie 10 filmów ze zdjęcia ) takie coś ale w sobotę wyjeżdżam na tygodniowy urlop i będzie przerwa w handlu .

https://www.olx.pl/oferta/blu-ray-szczeki-avengers-egzorcysta-czarny-labedz-ultimatum-b-CID751-IDBfDdc.html

A w piątek seans kinowy . Ad Astra Smile

Odpowiedz
Offline vandel
Stały bywalec
Liczba postów: 658
Reputacja: 25

19-09-2019, 14:02
Masz wiadomość na pw

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Offline malin1976
Użytkownik

02-11-2019, 15:30
W październiku bardzo dużo kupowania , wpadły aż dwa filmy z empiku coś pod 120 zł w promocji drugi za pół ceny . Listopad będzie równie grrrruby bo kupione i zapłacone w empiku są już Skazani na Shawshank i Więzień nienawiści . 13 listopad . Biorę dziś Green Book do kumpla i bedzie oglądane na projektorze . W kinie niestety nie byłem na tym choć bardzo chciałem .

[Obrazek: HSTNfbZ.jpg]

Odpowiedz
Offline malin1976
Użytkownik

12-11-2019, 20:27
Miało dojść jutro ale empik się sprężył i dziś odebrane dwa filmy . Myślałem że już nigdy nie wydadzą tego w Polsce na blu ray a tu cud . Czekam jeszcze tylko na : American beauty , Amores perros , Buntownik z wyboru , Czas apokalipsy , Labirynt , Lśnienie , Łowca jeleni , Mechaniczna pomarańcza , Miasto boga, Nietykalni , Pianista , Piękny umysł , Podejrzani , Requiem dla snu , Szeregowiec Ryan , Terminator 2 , Trainspotting , Wściekłe psy , Za wszelką cenę , Zielona mila bo Jokera i Parasite raczej na pewno być może jednak wydadzą hehe . Miałbym wtedy wszystko co chcę żeby stało na półce i usiadłbym zadowolony jak Thanos czekając jedynie na killery które się dopiero pojawią Wink

[Obrazek: oU1DVPi.jpg]

Odpowiedz
Offline Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 848
Reputacja: 60

12-11-2019, 20:47
Sytuacja wygląda tak:
  • Lśnienie jest dostępne np. u Czechów - Filmarena i Włochów - Amazon.it z polską wersją,
  • Czas apokalipsy już wyszedł u nas na blu (wydanie specjalne 2xbluray + DVD), tylko że się wyprzedał i ciężko go dostać,
  • jeśli mowa o Labiryncie z 1986, to również wyszedł już dawno u nas na blu,
  • nie wiem, o których Nietykalnych Ci chodzi, ale jeśli o film gangsterski z Kevinem Costnerem, to jest wydanie PL,
  • Terminator 2 to chyba wiadomo, wątpliwej jakości wydanie PL chodzi po chorych cenach co jakiś czas na allegro, to już chyba unikat legenda.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

12-11-2019, 20:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2019, 20:49 przez Gieferg.)
Cytat: Czas apokalipsy

Było (i się zbyło) przecież Tongue

Cytat: (wydanie specjalne 2xbluray + DVD)
Jakie znowu DVD?

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 848
Reputacja: 60

12-11-2019, 20:53
Opieram się na opisach wydania w sklepach internetowych, gdzie praktycznie wszędzie jest napisane 2xBluray + DVD. Ale znalazłem zdjęcia tego wydania i faktycznie są tylko 2 płyty bluray.

Odpowiedz
Strony (10): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku