12-12-2014, 14:58
Ostatnia aktualizacja w tym roku, co prawda w drodze jest jeszcze steelbook Jumanji, ale obawiam się, że gdzieś się po drodze zawieruszył bo doszły już filmy wysyłane kilka dni później.
Kolekcjonerka Pulp Fiction, więcej zdjęć w temacie filmu.
Dalszy ciąg WKKM i Kod nieśmiertelności z promocji w Empiku za 19,99 zł.
Steelbooki z zavvi.com - Szklana pułapka jako uzupełnienie serii, tylko co teraz z kolejnymi częściami? Legenda troszkę mnie zawiodła zwłaszcza jeśli chodzi o środek, grafika kompletnie nie pasuje do tego co mamy na zewnątrz. Druga wada to ten miejscowy bród na steelbooku, po co? Zdecydowanie lepiej wypadają wydania Muchy i The Rocky Horror Picture Show - świetne steelbooki!
Zakupy z muve.pl - Długo polowałem na Skyfall i w końcu było mi dane kupić w dobrej cenie. Kolekcja Bonda kompletna, tak samo z Obcym.
Kolekcjonerka Pulp Fiction, więcej zdjęć w temacie filmu.
Dalszy ciąg WKKM i Kod nieśmiertelności z promocji w Empiku za 19,99 zł.
Steelbooki z zavvi.com - Szklana pułapka jako uzupełnienie serii, tylko co teraz z kolejnymi częściami? Legenda troszkę mnie zawiodła zwłaszcza jeśli chodzi o środek, grafika kompletnie nie pasuje do tego co mamy na zewnątrz. Druga wada to ten miejscowy bród na steelbooku, po co? Zdecydowanie lepiej wypadają wydania Muchy i The Rocky Horror Picture Show - świetne steelbooki!
Zakupy z muve.pl - Długo polowałem na Skyfall i w końcu było mi dane kupić w dobrej cenie. Kolekcja Bonda kompletna, tak samo z Obcym.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.