03-02-2017, 19:35
Constantine z Manta Lab jest lepiej wykonany (ładniejszy, błyszczący i ma wklęsły tytuł na froncie).
Co do jednokolorowych steeli to rzeczywiście wyszła cała seria takich steelbooków. Ale te filmy wyszły ze studia 20th Century Fox i Saw się do nich nie zalicza. Muszę powiedzieć, że tamte też mi nie podeszły.
Natomiast Saw jak najbardziej.
Z Harrego mam wszystkie filmy z PL dystrybucji. Ale się zastanawiam czy nie dokupić steeli do tych filmów.
Posiadam trzy:
Harry Potter and the Philosopher's Stone - Włochy
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Future Shop - Kanada
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Niemcy
![[Obrazek: Harry_Potter_and_the_Sorcerer%2527s_Ston...255D_1.JPG]](https://1.bp.blogspot.com/-BVcUOO5A2Pw/WGfnkXiK16I/AAAAAAAAGSk/315z-TtnOksueRJNo_XEgxKXh8Q601bEQCLcB/s300/Harry_Potter_and_the_Sorcerer%2527s_Stone_%255BBlu-ray_Steelbook%255D_%255BIT%255D_1.JPG)
![[Obrazek: Harry_Potter_and_the_Prisoner_of_Azkaban...255D_1.JPG]](https://3.bp.blogspot.com/-P-B0k_kBn9o/VwBDneVGxwI/AAAAAAAAEkY/g7MNT8udNr8uxEVhxNmssbV_FMcEvmtOg/s300/Harry_Potter_and_the_Prisoner_of_Azkaban_Future_Shop_Exclusive_%255BBlu-ray_Steelbook%255D_%255BCanada%255D_1.JPG)
Osobiście najbardziej lubię te z FutureShopu ale te o których ty mówisz też nie są najgorsze.
O jakim sklepie mówisz? Jakiś lokalny za granicą? Ile kosztują?
Co do jednokolorowych steeli to rzeczywiście wyszła cała seria takich steelbooków. Ale te filmy wyszły ze studia 20th Century Fox i Saw się do nich nie zalicza. Muszę powiedzieć, że tamte też mi nie podeszły.
Natomiast Saw jak najbardziej. Z Harrego mam wszystkie filmy z PL dystrybucji. Ale się zastanawiam czy nie dokupić steeli do tych filmów.
Posiadam trzy:
Harry Potter and the Philosopher's Stone - Włochy
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Future Shop - Kanada
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Niemcy
Osobiście najbardziej lubię te z FutureShopu ale te o których ty mówisz też nie są najgorsze.
O jakim sklepie mówisz? Jakiś lokalny za granicą? Ile kosztują?