06-08-2023, 19:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2023, 19:13 przez ILSA FAUST.)
(06-08-2023, 18:12)HAL 9000 napisał(a): ILSA FAUST napisał(a):
"chłodna" żałoba Benjiego, Luthera oraz samego Ethana może to potwierdzać
HAL, "chłodna" żałoba IMF TEAM potwierdza tylko teorię (i nie tylko moją), że śmierć ILSY FAUST była przez nich sfingowana...
Chłodna z kolei "miłość" pomiędzy Tomkiem a ILSĄ to z kolei "prawdziwa i jedyna możliwa" miłość pomiędzy agentami...
dla mnie MI:7 to "kłębowisko" emocji...bo w końcu to chodzi o śmierć ILSY FAUST (tak to ja, dziewczyna z warkoczami)...a także te emocje przechodzą na serie o 007...Bournie, Jack Ryan
Gdyby to był zwyczajny akcyjniak zgoda, ale jest to zdecydowanie film szpiegowski z "przyprawą" akcji...kino zimne, wyrachowane, pełne "ukrytych" emocji pod maską poker face...taki jest ten film...taki powinien być rasowy spy movie.
Pomijając fakt, że Luther i Benji już się totalnie wypalili i mam nadzieję, że uśmiercą te postaci w MI:8 najlepiej w jednym wybuchu aby było taniej....
to mówię jako fan serii...bo to całe "buddy movie" to lubię ale nie jako mix ze "spy movie"...No dobra - proponuję dla nich honorową śmierć w misji samobójczej...z pogrzebem, trąbką i flagą USA powiewającą na wietrze...będzie lepszy box-office...!!!
HAL, może się nawrócisz na takie kino? ja łączę SCI_FI z ACTION MOVIE i nie tylko
...Polecam maraton MI-1 do MI-7 a wiem że masz całość na półce...jak przyjdzie do mnie MI:7 w steelbooku 4K to znowu będzie maraton wszystkich 7 części...za każdym razem odkrywasz coś nowego...Wiesz, że potrzebuję więcej rekrutów do IMF TEAM bo Barbie ma już 1 MLD USD...w box-office...a MI:7 niecałe 500 MLN USD...może Małą Syrenkę dogoni za kilka tygodni...

JOIN US TODAY !!!