Poziom głośności filmu ustala dystrybutor, gotowy plik lub dysk twardy z filmem który trafia już do kin na serwery to gotowy produkt tylko do włączenia play dla kinooperatora, same kina nie mogą regulować głośności materiału który ustala twórca widocznie ten film ma być grany z takim poziomem decybeli a nie innym tak był penie opracowywany w studiu filmowym na etapie post-produkcji, w grudniu jak wyjdzie na Blu-ray 4K to będzie można sobie go ściszyć.
Też miałem wrażenie że podczas startu statku Corbelan z koloni górniczej to rozsadzi te biedne głośniki bo tak charczały to było już daleko przy przesterze, byłem 2 razy póki co więc mam porównanie w 4DX była głośność nieprzyjemna i tak samo w Heliosie.
Też miałem wrażenie że podczas startu statku Corbelan z koloni górniczej to rozsadzi te biedne głośniki bo tak charczały to było już daleko przy przesterze, byłem 2 razy póki co więc mam porównanie w 4DX była głośność nieprzyjemna i tak samo w Heliosie.
JVC DLA RS 8K e-shiftX + Stewart Filmscreen StudioTek130 G3 Fixed Frame + Oppo UDP 203 + Denon AVC X8500HA + Dali Opticon 6 MK2 2 szt. + Dali Opticon LCR MK2 5 szt. + Alteco C1 4szt. + SVS SB4000.