Heh, ja też. Jestem w 15 minucie ep3 i z każdą kolejną mina mi żednie. Pierwszy mi się bardzo podobał, dawał nadzieję, że scensriuszowo będzie tu dużo ciekawego dobra, ale ep2 trwci grunt pod nogami i cały dorobek ep1 wrzuca pod autobus. I kurna, najgorsze jest to, że to ma bardzo wysokie production value i oczu oderwać nie mogę jednicześnie boli mnie mózg od debilizmów.
Będę pewnie to oglądał do końca, głównie dla wizualiów, ale nie wróżę temu ode mnie oceny wyżej niż 5/10. Jakim cudem Noah Hawley to położył?!
Ps. I jak kuszącym pomysłem jest pokazanie origin story Aliena, tak z każą kolejną próbą (Prometeusz i Covenant) widać, jak bardzo jest to trudne i jak bardzo zabija niesamowitość tej istoty. Niestety serial wpisuje się w ten trend.
Pps. I qrfa te utwory muzyczne na zakończenie odcinka. Noah chyba pozazdrościł Wachowskim RATMu na zakończenie Matrixa, tyle, że tam to miało ręce i nogi. Był Tool a teraz Whenever I May Roam Mety. No fajnie, ale kurna, pasuje to jak pięść do oka
Moja ocena ep3 5/10.
Będę pewnie to oglądał do końca, głównie dla wizualiów, ale nie wróżę temu ode mnie oceny wyżej niż 5/10. Jakim cudem Noah Hawley to położył?!
Ps. I jak kuszącym pomysłem jest pokazanie origin story Aliena, tak z każą kolejną próbą (Prometeusz i Covenant) widać, jak bardzo jest to trudne i jak bardzo zabija niesamowitość tej istoty. Niestety serial wpisuje się w ten trend.
Pps. I qrfa te utwory muzyczne na zakończenie odcinka. Noah chyba pozazdrościł Wachowskim RATMu na zakończenie Matrixa, tyle, że tam to miało ręce i nogi. Był Tool a teraz Whenever I May Roam Mety. No fajnie, ale kurna, pasuje to jak pięść do oka

Moja ocena ep3 5/10.
Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000