Ukryta gra - niegdyś mocno reklamowany przez tvn thriller szpiegowski produkcji polskiej (sama ilość sponsorów jest tak długa, że ich wyliczanie przed napisami tytułowymi trwa chyba z minutę) z Billem Pullmanem w roli głównej okazał się nudnym filmem o pijaństwie w Pałacu Kultury. Prócz ładnych zdjęć nic tam ciekawego nie ma a fabuła jest płytka jak kałuża i zupełnie nie trzymająca w napięciu. Przypuszczam, że lwia cześć budżetu poszła na gażę Pullmana grającego rolę wiecznie narąbanego geniusza - 1/10.
Historia małżeńska - świetnie zagrany i zaskakująco dobry słodko-gorzki wrażliwy dramat o rozpadającym się małżeństwie. Zazwyczaj nudzą mnie przegadane filmy ale ten bardzo wciągnął i to pomimo obecności aktora którego zazwyczaj nie trawię (przyznaję, że tutaj Adam Driver pokazał co potrafi). Nie dziwię się tylu nominacjom i pozytywnym recenzjom (w pełni zasłużonym) ale Oscar dla Laury Dern to jednak przesada bo byli tam lepsi. A Raya Liottę to nawet nie poznałem : ) - 7/10.
Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Historia małżeńska - świetnie zagrany i zaskakująco dobry słodko-gorzki wrażliwy dramat o rozpadającym się małżeństwie. Zazwyczaj nudzą mnie przegadane filmy ale ten bardzo wciągnął i to pomimo obecności aktora którego zazwyczaj nie trawię (przyznaję, że tutaj Adam Driver pokazał co potrafi). Nie dziwię się tylu nominacjom i pozytywnym recenzjom (w pełni zasłużonym) ale Oscar dla Laury Dern to jednak przesada bo byli tam lepsi. A Raya Liottę to nawet nie poznałem : ) - 7/10.
Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Moje aukcje na OLX