10-09-2024, 09:37
(10-09-2024, 01:58)Gieferg napisał(a): Swoją drogą - ciekawe jakie okulary są potrzebne, żeby dobrze się bawić na zakalcu od Reevesa.Żadne. Wystarczy nie być hejterem, który tylko dlatego, że nie spodobał mu się jeden film danego reżysera od razu umieszcza go na "czarnej liście" i hejci absolutnie wszystko co z nim związane.
Gladiator II to dla mnie tak poroniony pomysł (podobny przypadek, co kontynuowanie Matrixa po Rewolucjach) i film, który w ogóle nie powinien powstać, że mimo mojego uwielbienia dla Denzela, nie planuję go oglądać nigdy - tak mi dopomóż Bóg. Poza drugim Jokerem rozważam jeszcze wybranie się na: Super/Man: Historia Christophera Reeve'a, Megalopolis Coppoli, Here. Poza czasem Zemeckisa, no i wciąż nie wiem czy w tym roku doczekamy się - o ile w ogóle doczekamy się premiery w kinach - drugiego rozdziału Horyzontu Costnera. Czekam też na Terrifiera 3 i Uśmiechnij się 2, ale filmy tego gatunku w 99% oglądam w domu, bo do kin przychodzi niepożądana widownia, która psuje seans.