27-12-2016, 20:14
10 Cloverfield Lane 7/10 - BD już na półce.
Arrival 8.5/10 - jak się postarają z HDR-em to kupię UHD.
Big Short 7/10 - nie planuję powtórnego seansu.
Bridge of Spies 7/10 - jw.
Carol 7/10 - kiedyś na pewno się kupi, ale na razie nie mam ciśnienia na powtórkę.
Conjuring 2 6.5/10 - jw.
Creed 6.5/10 - może kiedyś trafi na półkę po taniości jako uzupełnienie serii.
Handmaiden 8.5/10 - planowany zakup BD ASAP jako, ze UHD pewnie się nie doczekam.
Hateful Eight 7.5/10 - cały czas się łudzę, że może kiedyś wyjdzie wersja Roadshow. A na razie chyba kupię Monolitha gdy potanieje.
Neon Demon 5/10 - nie planuję powtórnego seansu.
Nice Guys 2 7.5/10 - BD już na półce.
Jason Bourne 4/10 - kto mi odda stracone 2h ? :E
Lobster 7.5/10 - planowany zakup BD w wydaniu od Sony (póki co tylko Australia, ale liczę że w DE też się pojawi).
Revenant 8/10 - must have na UHD, ale tutaj liczę, że nie każą długo czekać na wydanie w DV i z Atmosem i na nie sobie ostrzę pazurki.
Room 7.5/10 - BD już na półce.
Spotlight 7/10 - nie planuję powtórnego seansu.
Star Trek Beyond 6/10 - może kiedyś trafi na półkę po taniości jako uzupełnienie serii.
Sully 7/10 - raczej nie planuję powtórnego seansu.
Triple 9 5/10 - chyba największe rozczarowanie roku po obiecującym zwiastunie i obsadzie. Z każdą mijającą minutą coraz bardziej żałowałem wypadu do kina.
Chyba niczego nie pominąłem, ale głowy nie dam.
Niestety nie wszystko udało się obejrzeć co chciałem bo albo u mnie nigdzie czegoś nie puszczali (jak np. Hell or High Water, Nocturnal Animals czy The Wailing) albo godziny mi nie pasowały (jak np. Hacksaw Ridge). A na Łotra wybiorę się dopiero po nowym roku.
Arrival 8.5/10 - jak się postarają z HDR-em to kupię UHD.
Big Short 7/10 - nie planuję powtórnego seansu.
Bridge of Spies 7/10 - jw.
Carol 7/10 - kiedyś na pewno się kupi, ale na razie nie mam ciśnienia na powtórkę.
Conjuring 2 6.5/10 - jw.
Creed 6.5/10 - może kiedyś trafi na półkę po taniości jako uzupełnienie serii.
Handmaiden 8.5/10 - planowany zakup BD ASAP jako, ze UHD pewnie się nie doczekam.
Hateful Eight 7.5/10 - cały czas się łudzę, że może kiedyś wyjdzie wersja Roadshow. A na razie chyba kupię Monolitha gdy potanieje.
Neon Demon 5/10 - nie planuję powtórnego seansu.
Nice Guys 2 7.5/10 - BD już na półce.
Jason Bourne 4/10 - kto mi odda stracone 2h ? :E
Lobster 7.5/10 - planowany zakup BD w wydaniu od Sony (póki co tylko Australia, ale liczę że w DE też się pojawi).
Revenant 8/10 - must have na UHD, ale tutaj liczę, że nie każą długo czekać na wydanie w DV i z Atmosem i na nie sobie ostrzę pazurki.
Room 7.5/10 - BD już na półce.
Spotlight 7/10 - nie planuję powtórnego seansu.
Star Trek Beyond 6/10 - może kiedyś trafi na półkę po taniości jako uzupełnienie serii.
Sully 7/10 - raczej nie planuję powtórnego seansu.
Triple 9 5/10 - chyba największe rozczarowanie roku po obiecującym zwiastunie i obsadzie. Z każdą mijającą minutą coraz bardziej żałowałem wypadu do kina.
Chyba niczego nie pominąłem, ale głowy nie dam.
Niestety nie wszystko udało się obejrzeć co chciałem bo albo u mnie nigdzie czegoś nie puszczali (jak np. Hell or High Water, Nocturnal Animals czy The Wailing) albo godziny mi nie pasowały (jak np. Hacksaw Ridge). A na Łotra wybiorę się dopiero po nowym roku.