Witam.Teraz napisy ładują się automatycznie to jest OK, ALE id płyt też ładuje się automatycznie.Wcześniejsza wersja miała nie ładujące się id płyt tak jak miało być ALE nie ładowała automatycznie napisów z bazy.Sumując ta wersja ma auto napisy i to jest OK a auto id płyt dalej ładuje się automatycznie a nie powinno.
Oppo BDP-10X, UDP-20X, Cambridge CXU/HD - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt
|
Trochę niemożliwe spróbuj ten https://mega.nz/file/MsdD3JhA#_-zr5sLKi9aj1_Nme6Diz_N0zqw_VRHYY8u7VDXKZKo ID nie powinno być zapisywać do pliku disc_id_oppo.log w przypadku tylko płyt z PL audio lub napisami. I jeszcze taka wersja która nie zapisuje ID do pliku w przypadku wszytych płyt które są już w bazie all_sub. https://mega.nz/file/B88GCLBK#c2t-3TmjRtJlo9YGOrTYNcypzD2OikejsBAwlmVZwDs PS Przycisku 0 to ty nie wciskaj bo doda ci drugie napisy do z tym samym ID do all_sub.
* Oppo 105D, Panasonic UB824/424, Apple TV 4K
* Panasonic S-VHS NV-HS960, Pioneer DVR-560 Oppo 10X / 20X - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt
23-06-2024, 11:27
Prodarek jestem bardzo wdzięczny.Jest tak jak powinno być.Mogę sie odwdzięczyć ($).Można wstawić jako poprawkę.Jeszcze raz dziękuję.A o pan 820 napiszę (priv) w póżniejszym terminie.Pozdrawiam.
23-06-2024, 19:00
Tak myślę że zostanie to dodane na stałe ponieważ w efekcie końcowym jest to to po prostu lepszy kod który optymalizuje odczyt danych do mniejszego stopnia.
* Panasonic S-VHS NV-HS960, Pioneer DVR-560 Oppo 10X / 20X - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt
07-08-2024, 18:57
V32 - Sporo optymalizacji kodu i dodana obsługa samby.
V32.6 - Optymalizacja montowania zasobów SMB. - Przycisk CLEAR od teraz również przeładuje dysk usb i zamontuje ponownie zasoby NFS/SMB (tylko gdy odtwarzanie jest zatrzymane). - Zapobieganie podwójnego uruchamiania skryptów lub ich nakładania się na siebie. - Dodana funkcja NAND_BACKUP= do tworzenia kopii pamięci NAND ale tylko najważniejszych partycji. - Dodany serwer WWW od teraz podgląd na dziennik i plik z bazą ID naszych płyt mam w przeglądarce internetowej po wpisaniu IP odtwarzacza.
* Panasonic S-VHS NV-HS960, Pioneer DVR-560 Oppo 10X / 20X - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |