Spoko, stąd moje pytania, może powstało nowe rozszerzone wydanie. Otwórz sobie linki do gandalf i świat książki, z nich można tak wnioskować. Oczywiście drugie rozwiązanie to błędy w prezentowanych danych co też często się zdarza.
Na forum cisza, ale Galapagos odpisał. Za pierwszym razem, była to odpowiedź w stylu 'no przecież informacje o wydaniu są na naszej stronie' ale gdy odpisałem im wymieniając nieścisłości/przekłamania tych informacji to dostałem precyzyjne odpowiedzi na trzy pytania, które im zadałem.
Na swojej stronie informacji jednak nie poprawili
Na forum cisza, ale Galapagos odpisał. Za pierwszym razem, była to odpowiedź w stylu 'no przecież informacje o wydaniu są na naszej stronie' ale gdy odpisałem im wymieniając nieścisłości/przekłamania tych informacji to dostałem precyzyjne odpowiedzi na trzy pytania, które im zadałem.
przedstawiciel Galapagos napisał(a):1. Czy w ramach Premium Collection 'Ostatni Mohikanin' na nośniku DVD posiada tylko jedno wydanie, które składa się z 1xDVD?
Tak, w ramach PREMIUM COLLECION dostępne jest wyłącznie wydanie DVD 1-płytowe
2. Czy w tym wydaniu znajduje się zarówno polski lektor jak i ścieżka muzyczna w dodatkach czy jednak tylko lektor bez ścieżki muzycznej?
W wydaniu DVD OSTATNI MOHIKANIN PREMIUM COLLECTION jest polski lektor oraz polskie napisy. Nie ma natomiast dodatków specjalnych
3. Która wersja filmu znajduje się na tym wydaniu, tak jak sugeruje okładka na stronie czyli 'Ostateczna wersja reżyserska' czy jednak tak jak to miało miejsce we wcześniejszych wydaniach wersja kinowa?
W wydaniu DVD OSTATNI MOHIKANIN PREMIUM COLLECTION znajduje się wersja kinowa filmu
Na swojej stronie informacji jednak nie poprawili