(05-10-2020, 15:47)pearlzfan napisał(a): Teraz powiedz mi tylko stary, na jakiej podstawie mam brać sobie do serca/na poważnie powyższe argumenty, jak ja nie wiem nawet czy ty masz jakiś background związany z designem/grafiką, który w jakimkolwiek stopniu legitymizowałby powyższy wywód?Skoro zadajesz takie pytanie to jasno świadczy że nawet nie zrozumiałeś tego co napisałem.
Cytat:Na jakiej podstawie mógłbym uznać twój autorytet w tym temacie?Nie musisz uznawać niczyjego autorytetu, wystarczy przyjąć krytykę na klatę / wejść z nią w polemikę a nie reagować fochem jak niedojrzały emocjonalnie dzieciak i jeszcze sprowadzać ludzi do awatarków (?). Hej, wiesz co? Ty też jesteś dla nas niczym innym jak tylko awatarkiem, więc... No i to co już Ci wyjaśniłem, a czego zdajesz się nie pojmować: pokazałeś te prace publicznie, więc nie, nie masz wywalone co ludzie o nich myślą, wręcz przeciwnie, o czym najlepiej świadczy Twoja śmieszna reakcja na krytykę.
No ale skoro już pytasz, to moje grafiki możesz bez problemu znaleźć w sieci, w tym jeden z plakatów i mini wywiad ze mną doczekał się publikacji w tej książce:
https://www.amazon.com/Alternative-Movie-Posters-Film-Underground/dp/0764345664?ref_=d6k_applink_bb_marketplace
EDIT: Haha, nawet jest pokazany, choć brzydko przycięty, poniżej na tej stronie amazonu, nie miałem pojęcia

Co nie czyni ze mnie żadnego autorytetu, ot skorzystałem z możliwości... wypowiedzenia się na forum (!) na temat tego, co ktoś na nim pokazał. Skandal, co?
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K