02-12-2021, 18:32
Upgrejdy i dwie nowości z czarnopiątkowego tygodnia.
Cruella, Speed i Basic Instinct z Amazon UK, A Quiet Place II z Amazon DE, The Goonies z ES, Alien i E.T. z IT, a The Thing z allegrowego DVDMAX (zdjęcie mieli zwykłego opakowania a w opisie steelbook, jeszcze się przed zakupem dopytałem czy to steelbook, dostałem odpowiedź, że tak, ale przyszło zwykłe... Gdyby nie to, że zapłaciłem za to caaaałe 1.98zł i sprzedałem BD za 20zł, to bym robił raban, ale w tej sytuacji byłoby niegodnym
).
Pierwsze cztery, które już miałem szansę obejrzeć powalają jakością (Ciche miejsce daje ognia Atmosem! Śmiem twierdzić, że było lepiej niż w Multikinie). Cała "trylogia" obcych czeka na weekend, ale po wstępnych rzutach okiem jestem pewny, że będzie przynajmniej tak dobrze, jak w przypadku wcześniej obejrzanych.
Cruella, Speed i Basic Instinct z Amazon UK, A Quiet Place II z Amazon DE, The Goonies z ES, Alien i E.T. z IT, a The Thing z allegrowego DVDMAX (zdjęcie mieli zwykłego opakowania a w opisie steelbook, jeszcze się przed zakupem dopytałem czy to steelbook, dostałem odpowiedź, że tak, ale przyszło zwykłe... Gdyby nie to, że zapłaciłem za to caaaałe 1.98zł i sprzedałem BD za 20zł, to bym robił raban, ale w tej sytuacji byłoby niegodnym
).Pierwsze cztery, które już miałem szansę obejrzeć powalają jakością (Ciche miejsce daje ognia Atmosem! Śmiem twierdzić, że było lepiej niż w Multikinie). Cała "trylogia" obcych czeka na weekend, ale po wstępnych rzutach okiem jestem pewny, że będzie przynajmniej tak dobrze, jak w przypadku wcześniej obejrzanych.
Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820